https://www.bloomberght.com/konuk/vi...smeyecek/63388
Bir katkýda benden olsun, ben dinlemiþtim, dinlemeyenlerin iþine yarar.
https://www.bloomberght.com/konuk/vi...smeyecek/63388
Bir katkýda benden olsun, ben dinlemiþtim, dinlemeyenlerin iþine yarar.
Söyleþi 5 martta gerçekleþmiþ oysa 16 martta türkiyede ilk korona vakalarýnýn görüldüðü açýklandý..sonrasýnda da malumunuz herþey çok deðiþti...beklediði büyüme rakamlar çok aþýldý..çünkü pandemi ile birlikte çok þey deðiþti...
ama þimdi videoya baktýðýmda çok güzel bilgiler görüyorum..sektörün üzerinde büyüme rakamlarý oluþmuþ 2019 yýlýnda....2020 yýlýna baktýðýmýzda bunun devam ettiði görülüyor...
videoda bir ilginç nokta da þu 5 mart tarihinde gerçekleþmiþ söyleþi ..söyleþinin ilk dakikalarýnda ekranda aksigortanýn fiyatý görünüyor 6,68 da...yani daha 7 ay önceki fiyatý bile o civardaymýþ..oysa geçen sürede hisseler 3-5 kat arttýlar..
Son düzenleme : keko; 26-09-2020 saat: 10:33.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
videodan bir þey daha anlýyoruz ev ve otomobil satýþlarý sigorta þirketlerini olumlu etkiliyor...bu yýl haziran ,temmuz ve aðustos aylarýnda rekor ev satýþlarý oldu...otomobilden ise haberim yok ama sanki onlar da çok satýldý...bu durumda üçüncü çeyrek karý da çok güzel gelebilir..
merkez bankasý malum geçen gün 200 baz faiz de artýrdý..bundan sonraki süreçte daha da artýracak görünüyor..
böylece dördüncü çeyreklerde finansal gelirleri ile beraber sigortacýlýk sektöründe kapmýþ olduðu pazar payý ile beraber güzel bilançolarýn devamý gelecek görünüyor...aksigortanýn yönetimi çok dinamik görünüyorlar...zaten bu yüzden de sürekli agresif büyümüþler...
hisse temel ve teknik yönden bayaðý uygun görünüyor...yalnýz faizden para kazanmasý benim hoþuma gitmedi...bu hisse üçüncü çeyrek verilerinin açýklanma arafesinde rahatlýkla 10,00-13,00 civarlarýný görür kanaatindeyim...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri