ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Evet haklýsýnýz sn keko. Ama bu iþ öyle bir iþki, o kadar para kazanmýþlarki bu durum çýkmýþ diyebiliriz. Þöyle düþünün eggub 10 sene temettü daðýtmamýþ kasada 1 milyar nakit olsun, kendisi ort 100 milyon kazanýyor ama devlet tahvilinden 130 milyon geliyor mesela. Buda aynen öyle sonuçta 3 milyar prim üreten bir þirket. Yada kozal kasada 5.5 milyar nakit var, karýn 600 700 milyonu zaten katýlým faizinden geliyor týko. Þu an zaten kar daðýtamýyor sahiplik sorunundan dolayý. Yani kozal 2 sene böyle gitse altýn çýkarmaktan çok katýlýmdan para kazanacak
anladým dostum çok güzel açýkladýn...sigorta þirketleri sigorta primlerini bir þekilde bir yerde tutarak deðerlendiriyor ve bir gelir elde ediyor...hissenin tekniði çok güzel...dediðim gibi 7,50 nin üzerinde kaldýðý sürece yukarý fýrlamasý an meselesi...yalnýz ilgiç bir þekilde hisseyi de dar bir aralýkta tutmayý baþarabiliyorlar...bunu nasýl baþarýyorlar anlayamadým..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri