Originally Posted by
Anatolien
...KASKO da pazar lideri Anadolu sig.Tüm branþlar bazýnda TURSG pazar lideri oldu birleþmeyle.
Ayrýca Faiz almayan þirket mi var bist de.Likit varlýklarýn çoðu TL mevduatta deðerlenir.Yatýrým yaptýðýn para kazandýðýn her hissede bu faizden sen de nemalanmýþsýn demektir)) Aslýnda alýnan faiz "RÝBA" deðil yani fazladan haksýz kazanç...Enflasyona karþý paranýn korunma payý da denebilir.
diðer branþlarda aksigorta ikinci çeyrek kadar da performans sergiler ise ikinci çeyreðin 178 miyonluk karýný yakalayýp geçme ihtimali olur...daha önce yýl sonunda 586 milyon kar hesaplamýþtým ama bunu hesaplarken üçüncü çeyreðin ikinci çeyrekten daha zayýf olacaðýný varsayarak (çünkü topikte öyle bir kanaat vardý ) yapmýþtým...eðer üçüncü çeyrek ikinci çeyrekten daha güçlü gelirse ve geçen yýl en iyi karýný da son çeyrekte yapmýþ ve bunu da bu yýl tekrarlar ise çok müthiþ karlar söz konusu olacaktýr..
bu hisseyi gerçekten de çok tutmayý istiyorum...ama dediðim gibi komple altýn olacaðýný bilsem dahi tutmayacaðým....keþkem tüm geliri sigorta iþlerinden gelseydi...
bu güzel hisseyi o zaman çok rahat tutardým..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri