Aslýnda sermayemiz düþük ve halka açýklýk yüzde 28. Böyle sanki milyarlýk açýk hisse varmýþ gibi davranmasý çok uyuz. Umutlarýmý koruyorum. Sadece uzuncu olduðumuz için sýkýntý yok. Genede maliyetimin üstünde yer almasýný isterdim
Aslýnda sermayemiz düþük ve halka açýklýk yüzde 28. Böyle sanki milyarlýk açýk hisse varmýþ gibi davranmasý çok uyuz. Umutlarýmý koruyorum. Sadece uzuncu olduðumuz için sýkýntý yok. Genede maliyetimin üstünde yer almasýný isterdim
Arkadaslar bu hissede yatýrýmcýyým fakat huzursuzum. Ýstanbul depremi hakkýnda ne düsünüyorsunuz?
Öncelikle Allah korusun Ýstanbul'da olacak bir deprem sadece kasko þirketlerini deðil tüm þirketleri derinden yaralar, bugün Twitter'da gördüm Ýzmir depreminin etkileri sorulmuþ ak sigorta ya, firmalarýn deprem sigortalari için ayýrdýklarý dayanaklar olmak zorunda olduðu ve oradan karþýlanacaðý için malý tabloya etkisi olmayacaðý belirtilmiþ
Beklentiniz nedir bu hisseden? Vadeniz, hedef fiyatýnýz veya evladiyelik mi tutacaksýnýz?
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Bedava maliyet sayýlacak Tüpraþ lari da bugun akgrt yaptim bugün 7,31 den inþallah piþman etmez😀
Akgrt halka açýk sigorta þirketleri arasýnda aktif karlýlýðý en yüksek olanlarýndan. Tursg ve ansgr da baþarýlý bu anlamda
Eylül ayýnda hasar oraný yükselmiþti, þimdi tekrar hayat bir miktar yavaþladýðý için Ekimde tekrar düþüþe geçmiþ.
Eylül'deki hasar miktarý brüt karý aþaðýya çekmiþti, þimdi tekrar brüt kar toparlanýyor. Kasým ve Aralýkta da benzer durumu göreceðimizi düþünüyorum.
Kasým ve Aralýkta sigorta yenilemeleri yoðun oluyor, þimdi buradan gelecek nakit de artacak faizlerle deðerlenmeye devam edecek.
Sigorta þirketlerinde prim büyümesinden ziyade aktif karlýlýðý artýþýný önemserim. Riskli ve daha fazla sigorta yapýlacaðýna az prim fakat riski az poliçe sigorta þirketleri için daha pozitiftir.
Aktif karlýlýðý düþmedikçe ben bu þirkete karþý pozitifim.
Sektöre yeni giren oyuncularýn pazar payý almasýný da bu anlamda çok riskli bulmuyorum yukarýda bahsettiðim geliþmeler ýþýðýnda...
Son düzenleme : pit; 13-11-2020 saat: 13:56.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri