Originally Posted by
RLC44
aynende öyle tarila kardeþ. deðer yatýrýmcýlarýnýn 2 tercihi var hissede yatýrým yaparken.
1 grup: kaðýdý alýr iyi yükselince ana parasýný çeker, yeni kaðýda girer ve kalan hisselerim sýfýr maliyetli olsun der.
2. grup

ben dahil) bir kaðýtta tatminkar bir kar görünce çýkar, takip ettiði gitmeyen diðer kaðýda zamaný problem etmeden bekler, ve bu silsile devam eder.
1. si aslýnda daha iyi gibi gelsede ben 2. si tarafýndayým sebebim þu. 1. yöntemde þiþmiþ bir kaðýdý sýfýr maliyet olsa bile býrakýyorsun, ama 2. yöntemde aðýr gitse bile kümülatif hep potansiyeli olan kaðýtlara giriþ yaptýðýn için tren aðýr kaçsada tüm portföy yükseliyor.
ama artýk kendi adýma 3. faza geçtim aslýnda diyebilirim. temettülerle sýfýr maliyetli kaðýt alma fazý. ilk defa olacak, ve bu yüzden iþmenden bir kýsým çýkýp hem gitmemiþ hemde temettüsü bol akgrt tercih ettim. temettüsü ile ansgr veya gedik veya kordsa artýk her ne ise alýp sýfýr maliyetli kaðýtlar oluþturmak. bunun adý artýk
trene vagon ekleme modu.
Trene vagon ekleme stratejiniz hayýrlý olsun. Bu stratejiyi sizden öðrenirsek sevinirim.
Portföyde hisse daðýlýmýnýz %sel olarak nedir? Örneðin %20 AKGRT ise onu %40'a çekerken teknik anlamda diðerinden azalýyor.
Özel ise cevaplamayabilirsiniz.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri