Sermaye tavanýni artýrdý
Yüzde 50 ile yüzde 100 bedelsiz +temettü yolda büyük oranda
Önümüzdeki hafta hareketlenmeye baþlayacaktýr aracý kurumlarin dediði 12 hedefine ulaþacaktýr.
Ytd
Ana sözleþmede en geç Mart sonunda yapýlýr diyor . genel kurul.
Ayrýca minimum karýn %50 si daðýtýlýr diyor.
Buda minimum 70kr temettü demektir.
Benin show yapacak öngörüm %100 bedelsiz ve. 50kr temettü.
O Aman show time.
Mart sonu vermesi de çok güzel olur .en azýndan eldeki top.nakitin faiz geliri 75/80 milyon yapar faaliyet geliri ile beraber ilk çeyrek 130 milyon üzeri gelir
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Çok doðru yazmýþsýnýz bence avivasa gibi yapabilirler onlar 2 taksitte biri yakýn tarihte diðeri 9.ayda verecek þekilde böylelikle dediðiniz gibi para faiz olmasa bile bir fonda falan deðerlenirse daha farklý getiriler elde edebilir zaten bu þirketin duraðan olma sebebi nedense hiçbir zaman yatýrým faaliyetlerinden gelir giderlerden fazla olamamýþtýr malesef bu 2018de de böyleydi þimdiye kadarda deðiþmedi þayet þirket yatýrým faaliyetlerinden bir zarar yazmasa mesela 2020 de 60 milyonu oradan kaybettik malesef gecen seneler veye dönemlerde de hep zarar o olmasa dediðim gibi zaten bambaþka yerde olur ve bu fiyatlarda da eminim kalmazdý ben þirketi bu konuda arayýp sormak istedim ama ters cevap verirler bende sinir olmamak için uyarý da bulunmak istemedim.Durduk yerde gerilme dedim kendi kendime.Temettü iþini ise de uyarý olarak dönem sonu iþte bimaþ veya türk telekom coca cola gibi 2022 ocakta verin en kötü eldeki 2020 karýndaki para iþlesin mesela kendi hisselerini alsalardý yüzde 54 prim yapmýþ faizden çok daha iyi ben faizden de çok daha iyi kazanç elde edebilirler diye düþünüyorum kendi mesela Ak portföy teknoloji fonu var çok baþarýlý.Bunlarý genel kurulda deginmek söylemek isterdim ama dinlemezler ona da eminim þu yatýrým faaliyetleri gelirlerini inþallah düzeltirler.Bari dýþarýdan danýþmanlýk hizmeti alsalar atýyorum 2milyon veya kaç paraysa versinler yeterki o 60milyonu böyle bu sene gibi zarar yazmayalým artýk neyse çok uzun oldu.Yatýrým tavsiyesi deðildir herkesin aklý kendine zaten biz bu iþi çok iyi bilseydik buralarda gezmezdik
.Kimseye al sat yapmasý için yazýlmamýþtýr...
Yardýmcý olduysam itibar puaný verirseniz sevinirim.Þimdiden teþekkürler.
Bu sayfada daha önce hep þirketin yatýrým gelirlerinin çok iyi olduðu, hatta ana faaliyet alaný olan sigorta iþlerinden daha fazla parayý yatýrým gelirlerinden elde ettiði yazýldý. Þimdi sizin bu mesajýnýz bende soðuk duþ etkisi yaptý. Ama araþtýrýnca yazdýðýnýzýn doðru olduðunu gördüm. Nasýl oluyor da nakit parayý yönet(e)mekten zarar ediyorlar, anlamak mümkün deðil !
Yer Ýmleri