Yani akgrt sahole de bakabilir, akbnk da bakabilir, endexe de bakabilir, tahvil faizine de bakabilir, tursgr, ansgr, anhyt da bakabilir.robotu nereye kurarlarsa
Yatýrýmcý iliþkileri avisa dolayýsýyla mecburi rutin bir iþlem dedi. Yani bence %99 öyle. Benim takýldýðým "tek kontrolün hacý ömer sabancý holdinge geçmesi için" cümlesi. Ortak yönetmiyorlar mýydý. Yads bu hukuksal bir dilde ben mi anlamadým bilmiyorum. Tek kontrölün ageasa geçmesi niye demedi? Ýlginç deðil mi?
Sayýn rlc dünden bahsediyorum ne zaman kafayi kaldirsa mal yigdilar. Mal paket oyuncularin hepsi ayni kiþi. Ama bizde sabir çok takilsin bakalim.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de cikmayi düþünüyorum. Paylasimlarinizdan cok istifade ediyorm. Eksik olmayin.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pörtföy yönetimi þeklinde çalýþan yatýrýmcý için akgrt düþmüþ çok sýkýntý deðil, elindeki diðer hisseler doðru seçilmiþ ise bir likitide sýkýntýsý çekmez, benim pörtföyüm deki üç hisse (% 3 üzeri artý olanlar) pötföyümdeki 4 hisseyi besledi bugün (% 2 nin üzerinde eksi olanlar) akgrt de bugün en çok destek attýðým hisseydi, bugün akgrt ye pansuman yaparýz, baþka gün bir diðerine, önemli olan akgrt güçlü bir hisse mi? potansiyeli var mý? Bunlarýn cevabýnýn olumlu oduðunu düþünüyorum ki burdayým. Ben al satçýyým, sevdiðim ve iþlem yapabildiðim hissede pozisyonumu devam ettiririm. Düz bir ivme ile yükselen yada düz bir ivme ile düþen hisse de çok büyük bir güvenle o hisseye baðlanmadýysam tutunamam. Akgrt için þu an güven meselesi --- yazmakta, ama biraz kredisi var hala sonuçta 10.6 larý gezdi geldi yükseliþlere ayak uydurabildiðini gördük. Gelecek hafta ya yerimiz saðlamlaþýr ya ipimiz kopar![]()
Yer Ýmleri