Ayaðýmýz uðurlu geldi. Hadi bakalým bismillah. Beni beklemiþ
Ayaðýmýz uðurlu geldi. Hadi bakalým bismillah. Beni beklemiþ
Düþen piyasada hisse %5 yapmýþ yorum yapan kimse yok. Demekki doðru adresteyiz çok þükür.
Tavanýn 1kademe altýna ciddi lotla eþleþiyor!!!
Rekabet kurumu þu karari verirse tekrar 10 lu fiyatlarý görürüz
Ytd
Tacirler 500 bin gene zulaladý.bedelsiz bi ihtimal gelebilir mi? Sermaye tavaný artmýþtý.
Asýl benim beklentim su hocam bu primler böyle devam ederse birde bakýn bu sirket gecen sene kapanmalar sayesinde muthis kar yazdý bence yine kapanmalar gelebilir bu da sigorta sirketlerini öne cýkarýr ayrýca hasarlar azalirsa nolacak elde nakit olacak full ee bu faizlerde yükseldi faize bile koysa mükemmel kar yazar bana göre ayrýca Sn RLC44 hocama katýlýyorum o kayitli sermaye tavani bosuna artmadý birde kac sene sonra bende bir bedelsiz kararý bekliyorum.Birde bakalým herhalde ya bu hafta gelir ya da haftaya prim tablosunu yine atarlar bakarýz ayrýca bu ay 28inde ilk 3 aylýk bilancomuzda geliyor onu ayrý bir suprizle ve dört gözle bekliyorum bakalým hayýrlýsý artýk sesli dusundum yorumlarým beni baglar yatirým tavsiyesi degildir...Herkesin aklý kendine...
Yardýmcý olduysam itibar puaný verirseniz sevinirim.Þimdiden teþekkürler.
6 ve 7 nisanda tacirler net alýþ tutarý:1 milyon 456 bin bcg partnes .500 bin net alýþ
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR
Yer Ýmleri