Varlik fonu alacak diye söylentimi vat aciklarmisiniz.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varlik fonu alacak diye söylentimi vat aciklarmisiniz.
Bizi çift haneye çýkar bu iþ güzellikle çözülsün..![]()
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Tm teþekkür ederim.
Ben gereken cevabý verdim,eðer bir kaç mesaj daha yazsaydi akgrt aleyhine elinde hissesi olmadan kötülemeye çalýþýyor diye mesajlarýyla beraber þikayet edecektim...ayný kiþi övdüðü hissesini boþaltmýþ öyle yazmisCPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum böyle bir yer, kimin ne olduðu belli deðil.
Biri geliyor þirketleri karalýyor, o an elindeki hisseyi övüyor sonra da kaçýp gidiyor.
Akgrt benim portföyümde en güvendiðim hisselerden biri. Geçmiþ 5 yýllýk grafiðine ve temettü geçmiþine bakýlýnca her þey net ortada zaten.
Bu hissede Bi patlama bekliyorum ayrýca piyasadaki hisse miktarýyla günlükte oluþan hacim çok düþük ayrýca sürekli 8 li rakamlarýn üstünde satýþ yemesi ettiði kar verdiði temettü ayrýca ikinci taksittede 65 gün felan kalmasý sürekli temettü vermesi VS vs bu hissenin oluþturduðu fiyatla hiç uyuþmuyor
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Tam komedi 10 bin liralýk hisse satýlýyor hisse iki kademe aþþaðý geliyor piyasada sözde 85 milyon lotu olan Bi þirket madem yapýyorsunuz Bu iþi az düzgün yapýn
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Yer Ýmleri