2015'te 136 milyon zarar yazmýþ. 2016'da temettü verememiþ.
2016'da 57 milyon kâr yazmasýna raðmen 2017'de yine temettü verememiþ.
2017'de 127 milyon kâr gelince ancak 2018'de temettü verebilmiþ.
Þimdi sadece ilk çeyrekte 254 milyon zarar yazdýk. Yýl sonuna kadar ne olur belli deðil. Dahasý bunun etkisi kaç çeyrek ya da yýl sürecek o da belli deðil.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Ayýn 10'nda Mayýs ayý prim üretimini açýklayacaðým diye kendi sitende yatýrýmcý iliþkileri finansal takvimine iþliyorsun. Sonra açýklamýyorsun. Yönetim anlayýþý. Bir de sigorta þirketi bunlar. Sonra ilk çeyrekte korkunç bir zarar geliyor. Bilmiyorum ben patron olsam bir dakika tutmam bu yöneticileri.
Daha açýklayamadýlar. Yýlbaþýndan bugüne %45 kayýp. Hem de borsa rallideyken. Harika... Sonra utanmadan sorumluluk beyaný yayýnlýyorlar. Kim inanýr size. Milletin malýný beleþe kapatma derdindeler.
"Bu kapsamda, yürürlükteki Teblið uyarýnca hazýrlanmýþ olan finansal tablolarýn, Þirketimizin aktifleri, pasifleri, finansal durumu, kar ve zararý ile ilgili gerçeði dürüstçe yansýttýðýný ve ara dönem Faaliyet Raporunun iþin geliþimini, performansýný, þirketimizin finansal durumunu, karþý karþýya olduðu riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüstçe yansýttýðýný beyan ederiz."
Bravo, 3 gün sonra açýklamýþlar. %74 artýþ. Makas devam. Artan prim oranýnda zarar açýklayýn lütfen.
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördüðüm kadarýyla þirket yatýrým fonlarýna ve hisselere yüklü yatýrým yapmýþ. Hangi hisseye ve fona yatýrým yaptýðýný nasýl öðrenebiliriz?
Yer Ýmleri