Kalitesiz orosnasfaisf çocnmiasfniasf. Yabancý bak nasýl köpek çekiyor tahtanýza, görün kalitenizi. Üç kuruþluk ky 'i soyacam derken, al rezilliðinizle yaþayýn...
Kalitesiz orosnasfaisf çocnmiasfniasf. Yabancý bak nasýl köpek çekiyor tahtanýza, görün kalitenizi. Üç kuruþluk ky 'i soyacam derken, al rezilliðinizle yaþayýn...
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Tam gidecek , endeks müsade etmiyor. Tam at hýrsýzý bahaneleri...
SAkýnýn SAkýndýrýn Sakýn... YTD. Sallýyorum. Baþka ülkeden baþka telden.
Kalitesiz orosnaifnas çocniasnfailsf
Anadolu sigorta 2.9 milyar geldi ,bakalým akgrt de tursg ve Anadolu bilancolarina ayak uydurabilecekmi bakalým.
Y.t degildir
Büyük bir vugun-dolandýrýcýlýk yaptýlar. Yabancý kisvesi altýnda dipten toplanan mal, bilanço(haberli) öncesi çakýldý ky'e. Ülke batacak diye oynayan, vergiden kaçmak için paralarý yurtdýþýna çýkaranlarla ayný yabancý bunlar bu arada. YTD. Sallýyorum. Bu ülke dýþýndan bir olay ,kurum ve kiþilerden söylüyorum bunlarý. Bu baþlýk altýndaki kurum ve þahýslarla ilgili hiçbir þey söylemem, söylemedim.
Bu hýrsýzlarýn oyunu þöyle bozulabilir bence. Gerçek yabancý gitti borsa ilk önce ciddi sarsýldý ama sonra biz bize yeteriz hesabý toparlandý. Þimdi de acaba diyorum yüksek olan ky oraný daha da yükselse ve bu niðdekuslu yabacýlara daha dar bir alan kalsa ne olur?
Bence bunlar olayýn farkýnda , borsa rokete devam, yabancýda öpe öpe gelecek. Ky'nin elindeki yüklü malý almak için böyle mide bulandýrýcý olaylarý yapýyorlar. Malýnýza sahip çýkýn çift hanelerde verirsiniz, ki bence çatýr çatýr temettülerini yiyin. Ama tabi diþinizi sýkmanýz lazým. YTD. Sallýyorum.
Yer Ýmleri