Eþekliden iþlem yapanlara adamlar dayak atmaya býktý bunlar dayak yemeye býkmadý
Eþekliden iþlem yapanlara adamlar dayak atmaya býktý bunlar dayak yemeye býkmadý
Her þey çok güzel olacak
10 puan 10 puan 10 puan. Rahmetli barýþ manço geldi aklýma.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Bir kaç milyon lotla tabanlattýlar, mal istiyorlar kimse vermiyor: Diyorlar ki pezo 3 haneli enflasyon olan ülkede sittir git %40 'a faize sen koy biz ÇATIR ÇUTUR temettüsünü yiyecez temettü þampiyonunun... YTD. Sallýyorum. Aman ha çok pis sallarým...
Tek ricam çýkacak olan çýksýn bak savaþ kýtlýk afet kýyamet var, olacak. Gidin yaðýnýzý , ununuzu alýp altýn yapýn. Sizin yüzünüzde burayý çalkalýyorlar. YTD. Sallýyorum. Çok pis sallar boþ yaparým.
Bir dahakine helvaný yeriz merak etme, imam sorduðunda ne söyleriz:
https://www.youtube.com/watch?v=elE1aP-vsSk
Ne güzel okumuþ cem karaca:
Ölüsüne bir tas suyu
Dökenin de avradýný
Derince kazýn kuyusun
Ýnim inim inilesin
Kefenin diken iðnesin
Dikenin de avradýný
Bu a.m.k kuþlar hep sana mý çalýþacak...
Serbest serbest baþlýkla ilgisiz alakasýz olarak sallýyorum. Evli evine köylü köyüne artýk.
Üstten verdiklerini alttan almak için basýyor, bastýkça daha çok alýcý geliyor hayýrlýsý bakalým devrede kestik.
Her þey çok güzel olacak
Üstten verilen pek biþey yok, gelen kesilince aþaðý doðru çizmeye baþladýlar. Amaç yukarý doðru toplanamayan malý aþaðý doðru dökerek toplamakSA ne ala, deðilse þenlik var. Bu puþluðu sürekli yapmalarý rahatlatýyor(insider info süslü algý oluþabilecek zamanlarda)... Puþluklarýlya rahatlýyorum yaw, hay allah... Üstten maliyetlenen , bunlarý tanýmayanlar için zor zamanlar.
YTD. Sallýyorum. Baþlýktan baðýmsýz serbest serbest...
Yer Ýmleri