Büyük hýrsýzlar, ülkeye bir dirhem faydasý olmayan büyük hýrsýzlar. Kim bunlar baþka ülkeden birileri, bu baþlýkla hiçbir ilgisi yoktur.
Büyük hýrsýzlar, ülkeye bir dirhem faydasý olmayan büyük hýrsýzlar. Kim bunlar baþka ülkeden birileri, bu baþlýkla hiçbir ilgisi yoktur.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Bilanço açýklamasý kaç gibi yapýlýyor, borsa kapanmadan önce mi sonra mý bilgisi olan var mý
Aksigorta'nýn açýkladýðý çeyreklik 131.692.000 TL TL net kâr, beklentilerin bir miktar üzerinde gerçekleþmiþ oldu.
Ulan baþýnýz kazadan beladan uðursuzluktan kurtulmuyor. Anlamýyor musunuz? Mevlam vebali misli misli çýkarýyor. aTýyorum baþka ülkeden birileri için, bu baþlýkla hiçbir ilgisi yoktur.
Hýrsýzlar, uðursuz ********ler. Atýyorum baþka ülkeden birileri için, bu baþlýkla hiçbir ilgisi yoktur.
Allah bin belanýzý versin, yüzlercesini verdi binler dokunmaz dediðinize eminim. Beter olun, olacaksýnýz. Bu baþlýk ile ilgili yazmýyor baþka ülke ve kiþilere sallýyorum.
Sizi doðuran büyüten gömenin aansfiaamsfmiasf. Çaktýlar , yunan adalarýnda çatýr çatýr yenecek ky'nin paralarý. Bu baþlýk ile ilgili hiç bir þey yazmadým yazmýyorum.
Geçen cuma hoca vaazda zalimlere karþý boykot çaðrýsý yaptý. Zulmeden zalimlerin ürünlerini almayýn, iþletmelerini kullanmayýn, onlara para kazandýrmayýn dedi. Öylesine konu baþlýðý kurumdan ülkeden baðýmsýz olarak sallýyorum.
Yer Ýmleri