Sektörü tutturduk ama Sabancý hissesi iþte yedirmezler kolay kolay onu atladýk
Sektörü tutturduk ama Sabancý hissesi iþte yedirmezler kolay kolay onu atladýk
Her þey çok güzel olacak
Orosnasilfnasfi çocnmasifnafi. Ananmsifanfia avratnbgþabgaþ bacýasnfias kýznaþsfasi.... Baþka ülke ile ilgili sallýyorum, burda yazdýklarýmýn bu baþlýkla, kurum , kuruluþ , kiþileri ile ilgisi yoktur. YTD. Sallýyorum.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Ananaisfai avratmaasf bacýmaisfmia kýzmaifmiafs. Baþka ülke ile ilgili sallýyorum, burda yazdýklarýmýn bu baþlýkla, kurum , kuruluþ , kiþileri ile ilgisi yoktur. YTD. Sallýyorum.
Ne kadar büyük hýrsýz olduklarýný yine yeni yeniden gösterdiler, izlediniz mi bugünü? Baþka ülke ile ilgili sallýyorum, burda yazdýklarýmýn bu baþlýkla, kurum , kuruluþ , kiþileri ile ilgisi yoktur. YTD. Sallýyorum.
Çirkin orosnasfnias çocnnaisfnias. Para verip þýklýðý ile göz kamaþtýrýyor yazdýrtmýþ, Kafana çuval geçirsem bile olmaz o iþ... Baþka ülke ile ilgili sallýyorum, burda yazdýklarýmýn bu baþlýkla, kurum , kuruluþ , kiþileri ile ilgisi yoktur. YTD. Sallýyorum.
Ýlgili grubun ilgili tüm hesaplarýmý kapatýp, kardeþlerden alýþveriþimi kestim, etrafýma da olabildiðimce ne mal olduklarýný anlatýyorum, tek dal kaldý onu da torunlarýma býrakacam, kudursunlar. Ulan zaten takýlan takýlarý alan, öz kandan gelene salvolar atan, ülkeden kazandýklarýný baþka ülkelere götürenden ne fayda gelir? Yapmazlar dedim göz göre göre yapmazlar dedim yapýyorlar. O. ç. Baþka ülke ile ilgili sallýyorum, burda yazdýklarýmýn bu baþlýkla, kurum , kuruluþ , kiþileri ile ilgisi yoktur. YTD. Sallýyorum.
Yer Ýmleri