na hah hah haaaaa !...
2a ve 2b çok güzel olmuþ...Bayýldým...Bu arada tebrik ederim, gayet güzel bir analiz ve bakýþ açýsý...Burada çok sýk yazmanýzý beklerim üstadým...
na hah hah haaaaa !...
2a ve 2b çok güzel olmuþ...Bayýldým...Bu arada tebrik ederim, gayet güzel bir analiz ve bakýþ açýsý...Burada çok sýk yazmanýzý beklerim üstadým...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Sn Yetkisiz, oldukça deðerli bir mesaj, teþekkürler.
Kaliforniya solucanlarýný sanýrým ayrýca tutuyorsunuz, benim aklýmda þu soru var. 10.000 tane solucaný bahçeye serbest býraksam ve onlar doðal denge içerisinde hem yese, hem gübresini çýkartsa hem de ürese bahçeye etkisi nasýl olur acaba? Benim aklýma yatýyor bu ama deneyemedik kendi bahçemizde henüz.
BES konusunda da BES'e getirilen eleþtirileri okuyunca birçok kiþinin sistemi anlamadýðýný düþünüyorum, bu konuda Atilla Yeþilada'yý dinlemeyi tavsiye ederim.
Þu sýralar en Ýyi fon seçimi nedir BES'de
En ýyýsý uzun vade..altýn fon..dolar ve Eurobont fonlar..zaten beþ uzun vade býrýkýmler ýcýn ...kumbara ..öyle bugün alayým kaç tl kazandým degýl...
Soru bu aralar BES te ne önerirsiniz? Ben de bu aralar riski en az olan likit fon dedim.,faizlerin yükseliþ trendinde olduðu bu tur dönemlerde uzun vadeli faize dayalý enstrümanlarýn ana paradan kaybettirme ihtimali var.
Ayrýca Bes te salt mevduat diye bir þey yok, soru bes le alakalý .
Yer Ýmleri