Altýn fonlarýn getirisi son 1 yýlda % 75 civarýna geldi...Ben bunun sadece % 35 lik kýsmýndan istifade etmiþim...Kafama silah mý dayanmýþ fon deðiþikliði yaparken ?...Yoo...
Borsa nasýl bir yatýrým aracýysa BES de öyle bir þey, artýk bunu kabul etmek lazým...VÝOP'ta her allan günü binlerce insan sýfýrlýyor diye VÝOP'u mu kapatalým yani ?...Ya da bazý patron hisselerinde insanlar intiharýn eþiðine gelmiþler, BÝST'e kilit mi vuralým çözüm olarak ?...
Sonuçta bu tür platformlarýn temel kuruluþ amacý halkýn risk yönetimini çeþitlendirmek; sosyolojik olarak da yatýrým anlayýþýnýn geliþimine katkýda bulunmaktýr...Bu sistem kuruldu ve benim gibi belirli bir yaþýn üzerinde olup da Devlet garantisini önemseyen bir çok insan için bulunmaz bir yer...Nazar deðmesin, BES tarafýnda benim diyen borsacýdan daha fazla kazandým bu sene çok þükür...Borsadaki hisselerimin bir çoðu yarý fiyatýnda geçen yýla göre...HALKB'ye bakamýyorum zaten, fecaat !..
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Yer Ýmleri