Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Alýnan komisyonlar çok yüksek....hisse senedi fonlarýnda normal þartlarda alýnmayacak hisseler olabiliyor...bu fonlarýn yönetenlerin bazýlarý yeterli uzmanlýðý gösteremiyor....vs.vs....eger ben bese gireceksem UV hisse yatýrýmý gibi gelir elde etmeliyim..paramý korumaksa amacým vadeli yada altýn alýrým... Bu þartlarda neden bese gireyim.....iyi yonetilmiyor bir çoðu..öyle iyi yonetilse neden zorunlu yapsýnlar..?
Ýþi ehline veren ,daha þeffaf bir sistem kursunlar....milleti yolunacak kaz gibi görmesinler...istediðimiz bu..
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
27/12/2018 guncelleme.
https://eksisozluk.com/entry/84835365
Teþekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Katký fon biraz az getirmiþ sanki...Hani yanlýþ anlama...Bende durum böyle ==> abi...Herþeyiyle ayný 2 sözleþmem var....Sen çok güzel deðiþiklikler yaptýn ama takip ediyorum...Mesela Altýn fonu çok erken sattým ben...1 ay daha dursam resmen % 40 civarý daha fazla almýþ olacaktým...Tecrübelerime göre ons fiyatýyla fazla korele deðil ama, açýklamada onstan bahsetmiþsin o bakýmdan dedim...Belki de seninki öyle bilemem tabi...Vakýf'ýn VGA'sý öyle deðildi mesela...
Yer Ýmleri