Meseleye objektif bakmak lazým.
Sistem zorunluda olsa olmasada %25 coðu kýmseyý cezbedebiliyor. Otomatýk katýlýmdaký çýkýsýn buyuklugunun sebebýný sýstemýn kötülüðüne yormakta objektif deðil bence.
Sistemden cýkanlarýn büyük bir kýsmýný eðitimsiz ve besin ne oldugunu býlmeyen kýsýler kaplýyor beyaz yakanýn cogu zaten ya kendý besý var yada býzým gýbý besý eleþtiren kiþiler.
Dolayýsýyla devletýn saçmalýdýgý kýsým þurasý önce eðitimini vermeli bes nedir nasýl birþeydir neler yapýlabýlýr fon ne iþe yarar getirisi götürüsü nedir zart zurt once bunlarý anlatacaklar mýllete. Ondan sonra katýlmak ýsteyenlerý ekleyecekler.
Ayrýca katýlmak ýstemeyenlerý seneye býrdaha seneye býrdaha kayýt yapýp durmayacaklar hayýr amaç ne fikrim deðiþirse zaten gýder soylerým
Sistem iyi ise ben girmedim diye beni piþman ettir bende gideyim kapýnda köle olayým benýde kaydettttt diye.
hatta bana acý cektýr 1 sene daha beklet gýrmemý engelle basta gýrmedýysem.
Dayatma iyi niyet deðil kardesým cahillerin sistemde kalmasý ýcýn elýnden gelený yapmaktýr. Politika yanlýþ izleniyor. O kalanlarýn coguda yaný artmýþ diyorsunuz ya katýlým artmýþ biraz once anlattým nasýl arttýgýný dayata dayata dayata dayata nalet gelsin artýk ugrasamam tmm dursun bari bunlamý ugrasýp duracam dýye býkanlar.
bankalar oyalayýp duruyor cýkarmamak için arýyorum sýstemlerýmýz su an da yogunluktan dolayý............
ertesi gün ararsýn cýkýsý yapmazlar cýkýs yaparlar para 20 gun sonra yatar ertesý ay tekrar uye ederler daha gecen ay cýktým dersýn efendým býze lýste gelýyor oyle kaydedýyoruz derler.
Peþimi býrakmýyorlar sülük gibi yapýsýyorlar arkadaþ. AMa bir dakýka ya tüm bunlarýn hepsini benim iyiliðim için yapýyorlar tabi ya beným cok para kazanmamý tasarruf etmemý ýstýyorlar zengýn olmamý ýstýyorlar ondan.
Kendii besinizi sevin önerin artýk ugrasamam da zorunlu bese karsý olalým arkadaslar zorunlu bese karsýyým once egitimi ver anlat sonra kabul edenleri üye et illa birþey yapmak istiyorsan.
bak buna okeyým ama hiçbirþey bilmeyenlerý kaydetmek sapkýnlýk.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri