Zaten sistemden çýkmayý düþünüyordum..devlet katkýsý benim için önemsiz..5 yýldýr da kurumsal hayattan çýkmýþým, kendim ödüyorum az bir katký payý.
Þimdiye kadar iyiydik..normalde 11 öncesi emir verince, o günün kapanýþýndan iþlem gerçekleþiyor, ertesi gün öðlen vakti yeni daðýlým görünüyordu...bu sefer ptesi verdiðim döviz bazlý fon satýþý, dünü geçtim, bugün bile gerçekleþmemiþ..yasal olarak 2-3 iþ günü dedikleri için bir þey diyemiyoruz..ama 1 gün süren iþ, þimdi neden bu kadar uzadý..arasam, çok yoðun talep var, uzadý iþlemler diyecekler.
neyse, ben de %30 luk döviz düþüþü öncesi sattým diye sevinmiþtim..geldiðimiz duruma bak.
anladým ki, biraz karýþýk bir ortamda 3-4 gün sürüyor iþlemler..sonuçta seneye ilk çeyrek hesabý kapatýr, parayý kendim yönetirim, zaten yarý profesyonel iþimiz portföy yönetimi...en azýndan kontrol bende olur.
tek düþüncem kardan %10 stopaj kesintisi...iyi bir miktar olacak, ama yapacak bir þey yok 10 yýl bekleyecek halim yok..devlet katkýsýnýn da üçte biri yanacak, ama o çok umurumda deðil, miktar olarak da düþük zaten.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Evet ben de aynýsýný yapmaya çalýþýyorum arada borsadan kazandýðým paralarýn birazýný ara ödeme yapýyorum ki buradan geri çekme þansým kalmýyorþu son borsa yükseliþinden yaptýðýmýz karlar eridi hala savaþ devam ediyor sað çýkarsak bes e takviye yapacaðým
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu arada rakam veriyoruz görgüsüzlük gibi addedilmesin amacým gençlere yol göstermek bu tip açýklamalar insanlarýn bes sisteminden ne beklediðini daha iyi sorgulamasýna yardýmcý olacaktýr
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Rakamýnýz normal bence zaten besin amacý da para biriktirmek. Benim bese 2.kez giriþim bu daha 2 yýl olmadý o nedenle büyütme aþamasýndayým.Ocak 2.haftada performans primimi alacaðým kýsmetse. Oðlanýn okul parasýný ayýrýp kalaný topluca bes'e aktaracaðým. Umarým o döneme kadar döviz düþük devam eder.
Son düzenleme : pit; 23-12-2021 saat: 10:53.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Benim 2 tane Bes hesabým var 2. sini sgk için açmýþtým onun da performansý þimdilik iyi. Her yatýrýmým için tablolarým var, þimdi güncelledim 10 gün öncesine göre þimdiki kurdan 2000 usd karda gözüküyor ilginç veriler oluyor tabi ki sular durulmadan tam olarak anlaþýlmaz borsa ralli yapýp usd sabit kalýrsa enteresan karlar yapabiliriz bakalým kýsmet..
Yer Ýmleri