-

Originally Posted by
ozn
herkese merhabalar,bu aralar kafamı kurcalıyor bes konusu.
bu yaşıma kadar sisteme hep soguk baktım nedense.ama şimdi sisteme girmek istiyorum.
kendimce her ay 5 bin ile başlamak ve 10 sene sistemde kalmak istiyorum.sonrasında ise yaş 56 olana kadar beklemeyi düşünüyorum kesinti olmasın diye tabi.
evet arkadaşlar sizce mantıklı mı ? yoksa az cok finansal bilgim var.hisse yatırımlarım var,az biraz eurobond var.bu şekilde mi dewam edip mevcut portföyümü büyütmek mantık lı karar veremedim.sizlerin düşüncesi nedir..saygılar
https://eksisozluk.com/entry/67760679
https://eksisozluk.com/entry/135660890
-

Originally Posted by
asuGaGuGa
teşekkür ederim
-
Her BES fon degisimlerinden komisyon ucreti aliniyor mu ?
Ben alinmadigi seklinde biliyorum. Ama tam emin degilim.
-

Originally Posted by
abartin
Her BES fon degisimlerinden komisyon ucreti aliniyor mu ?
Ben alinmadigi seklinde biliyorum. Ama tam emin degilim.
fon değişim ücreti diye bir şey yok, fon işletim ücreti var o da fon fiyatına yediriliyor ayrıca görünmüyor.
-
arkadaşlar ben bes'imi geçen hafta cuma açtırdım, salı fon alım emirlerimi girdim(sistem ancak o zaman izin verdi) emri vereli 2 gün oldu bugün hala param ppf'de gözüküyor, alımda bir sorun mu var yoksa bes'te alım tefastakinden uzun mu sürüyor? halkbank bu arada.
-

Originally Posted by
friendly_1980
arkadaşlar ben bes'imi geçen hafta cuma açtırdım, salı fon alım emirlerimi girdim(sistem ancak o zaman izin verdi) emri vereli 2 gün oldu bugün hala param ppf'de gözüküyor, alımda bir sorun mu var yoksa bes'te alım tefastakinden uzun mu sürüyor? halkbank bu arada.
fonların genelinde alış valörü 1 gündür ama emir saati de önemli.
-

Originally Posted by
debo
fonların genelinde alış valörü 1 gündür ama emir saati de önemli.
doğru emri öğleden sonra girmiştim. yarına yansımış olur herhalde. teşekkürler.
-
Merhabalar. Bes sistemi çökmüş bir sistem oldu. Yatırılan paraları yıllar sonra ciklet parası olarak geri alabilirsiniz. Bu enflasyonda besteki ve mevduatçılar en çok zarar görmüş kişiler. Büyük zarar ettiler . Paranın bu günkü alım gücü ile 6 ay sonra ki alım gücü %100 değişti.
T766H_TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri