BES fonlarýmdaki yerli hisse senedi oranýmý ciddi azalttým.
BES fonlarýmdaki yerli hisse senedi oranýmý ciddi azalttým.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
burada sýkça yazdýðým BES fonlarýna tahvil itelenmesi misyonu þimdilik bankalara devredilmiþ gibi.
devlet tarafýndan haraca baðlanma sýramýzý þimdilik savdýk gibi görünüyor.
kendi adýma kamudan BES için iki beklentim var.
-devlet katkýsý denen zýrva minimum bir rakama (örneðin 5%) çekilsin, yeni bir ponzi oluþmasýn.
-tüm tefas fonlarý alýnabilsin.
Resmi gazetede bugün yeniden deðerleme oraný yayýmlandý ve %122.93 oldu.... Ocaktan itibaren BES e yatýrdýgýmýz parada bu oranda mý yatýrmýþ olucaz..Ben her ay 2000 lira yatýrýyorum, ocakta 4458 lira mý yatýrmýþ olucam... Bilgilendirirseniz sevinirim, saygýlar
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
tefas fonlarýný alabileceðimizi hiç sanmýyorum. o iþ ciddi dönüþüm demektir. Halen birçok bes fonu arpalýk gibi kullanýlýyor. tefas tüm fonlarý açarlarsa bu arpalýk fonlardan ciddi para çýkýþý olur diðer taraflara.
Bence oraya dokunmazlar. devlet katkýsýný düþürmeyip bilakis arttýrýyorlar ki bes'e müþteri bulabilsinler yoksa millet çýkacak yer arýyor zaten.
Yer Ýmleri