Ben bir þey sorucam arkadaþlar
svg
Ben bir þey sorucam arkadaþlar
svg
yatýrým tavsýyesý degýldýr
size basit gelebilir ama ilgilenen varsa mutlu olurum
bir hayalimi paylaþmak istiyorum
svg
78 yaþýndayým 850 bin lira param var
Bes e yatýrsam ayda kac para alýrým
selamlar sevgiler
BES mes uðraþma, gencin birine ver, sevinsin.
Haddini aþan, zýddýna döner.
hocam anladýðým kadarýyla aylýk bir pasif gelir elde etmek istiyorsunuz. Bunu bence besle elde edemezsiniz.
Pasif gelir elde edilen yatýrým araçlarý; hisse senedi temettüleri, eurobond kupon ödemeleri, emlak kira getirileri, mevduat vb faiz gelirleridir.
Bunlar arasýndan bir sepet yaparak en kýsa sürede pasif gelir elde etmeye baþlayabilirsiniz.
Bes dediðim gibi size pasif gelir vermez.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Hocam eðer zamanýnýz varsa yani 1-2 sene bu sermayenizden nakit akýþý beklemiyorsanýz ereðli almanýzý öneririm.
Þuan en kötü zamanlarýný yaþýyor. fakat çelik döngüsü geldiðinde hem paranýz 2*3 kat yapar hem de uzun yýllar kaliteli maliyetinizle yüksek temettü veriminiz olur.
Paranýzla hem temettü hem büyüme hedeflerseniz FROTO-TOASO ikilisi güzel bir seçenek. Hem büyüyorlar hem de Ereðli kadar olmasada yüksek temettü veriyorlar.
Merhaba, BES de 46 yaþýn ocak ayýnda 5 adet BES baþlatsam bunlarý minimum tutarda aylýk ödeyip 56 yaþ þubat ayýnda birinci BES i yýlýn tüm tutarýný bir seferde ödeyip þubat ayýnda çýksam, 57 yaþ þubat ayýnda ikinci BES için yýlýn maksimum tutarýný tek seferde ödeyip ikinciden çýksam. Ayný þekilde üçüncü, dördüncü, beþinci BES kere de birer yýl arayla ödeme yapýp sistemden çýksam. Bu mümkün müdür bilgisi olan var mý?
Yer Ýmleri