Þu refeba; katmr bedellisine girmek sizce mabtýklýmý? Sanýrým bedelli için 2 tl istiyor lot baþý. Hisse þuan 3,20 civarý.
Þu refeba; katmr bedellisine girmek sizce mabtýklýmý? Sanýrým bedelli için 2 tl istiyor lot baþý. Hisse þuan 3,20 civarý.
Bugün dansöz gibiydi,1.07 gürüldüðü an destek geldi 1.17 görüldü peþinden...iþi bilen bugün çok iyi iþ çýkardý![]()
Yuh be,biz 1.20 beklerken biri 1.03'e bastý...1.03-1.08 arasý alan varmý acaba ?...sanýrým anýnda oralardan toplandý,mecbur bizde 7-8 aldýk...bu bir müddet al,sat modunda gideceðe benziyor.
1.06 görüldü borsadaki kar satýþlarý sonucu.neyse alýma devam,nasýl olsa bu fiatlardan alýp 1.15 üstünden satmaya alýþtýk...ytd
Önceleri çok takýlmýþtým 5 olduktan sonra peþini býraktým.bedelliye girmek için maliyetiniz nedir bilmiyorum,ben riskli hisselerin bölünmesini beklerim,duruma göre R satýn alýrým,bana daha mantýklý geliyor,son 3 üç güne kadar beklerim R tahtadan kalkana kadar,iþimize gelmezse aldýðým R'leri ya satarým,yada yakarým !!!...Borsada çoðu bedelli yapan þirkelerin hiç yüzü gülmemiþtir,sadece vurkaç yapýlýr,zaten bedelli yapan þirketlerin amaçlarý bu,bedelli paralarýnýn üstüne yatmak,bunada SPK seyirci ne yazýkki,SPK þirketlerin ayak oyunlarýna alet oluyor,birçok þirket voleyi vurup toz oluyor,çok örnekleri var,korkutmak istemem,karar size ait...ytd.
Yer Ýmleri