1,24-25 lerden sonra birazda buralarda oyalanýr sonrasý ALLAH kerim.
1,24-25 lerden sonra birazda buralarda oyalanýr sonrasý ALLAH kerim.
Dogubum benim,seni 1.10 altýnda yine bekliyorum...bayram deðil,seyran deðildi milleti öpmeye çalýþtýn !!!...9 puan neki rahat sallarsýn aþaðýya...ytd.
3,4gün önceki pozitif hava, tavan tavan gider beklentisi bitmiþ görünüyor. Büyü bozuldu. Þimdi her kademede yedire yedire aþaðý salacak gibi. Hayýrlýsý bakalým. Ümit ederim yanýlýrým.
Venus_V3_5570 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acayip aþaðý yukarý salýnýmlar oluyor çok hýzlý þekilde. Sanki birþeylerin öncüsü gibi, hayýrlýsý olsun inþallah. Kimseye al veya sat demek deðil amacým lütfen kararlarýmýzý kendimiz verelim
Özellikle 1,17de iþlem yoðunlaþtý. Ortalamayý yavaþ yavaþ aþaðý çekiyorlar...
Arada bir göstermelik yukarý 1,20 üstüne atýyor. Sonrasýnda yine yedire yedire, sabýrla aþaðý salýyor.
Þu an 1,20de 101bin var, 1,19da ise 554
Geçmiþ sayfalarý baktýðýmda, geçen sene hergün 3,4 kademe artarak Mayýs ayýna kadar 2'lere gelmiþ. Tavan çok az yapmýþ birkaç defa. Üst üste tavan hiç yapmamýþ gibi. Gözden kaçýrmadýysam. Sonrasýnda özelleþtirme haberiyle 2,40 lara kadar çýkmýþ. Akabinde duraksýz istikrarlý bir þekilde 1lere, hatta daha aþaðýsýna gelmiþ. Þu an ki strateji nedir? Bilemedim. Yeni girecek olanlara bilgi olsun.
"Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. "
Yer Ýmleri