| Özet Bilgi |
Þirketimiz 2016 yýlýna ait 42. Olaðan Genel Kurul toplantýsýnýn18.04.2017 Salý Günü Saat:11:00 yapýlacaktýr. |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Evet |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
20.02.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
18.04.2017 |
| Genel Kurul Saati |
11:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
17.04.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
ERZÝNCAN |
| Ýlçe |
ERZÝNCAN MERKEZ |
| Adres |
Meva Oteli Toplantý Salonu Halitpaþa Caddesi Belediye Banasý Karþýsý No:1 Erzincan |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðýnýn seçimi. |
| 2 - Genel Kurul Zaptýnýn imzalanmasý hususunda Divan Baþkanlýðý'na yetki verilmesi. |
| 3 - 2016 yýlý Faaliyet Raporu, Kurumsal Yönetim Ýlkeleri Raporu, ve Baðýmsýz Dýþ Denetim Raporunun okunmasý ve müzakeresi. |
| 4 - 2016 yýlý Bilanço Kar ve Zarar Hesaplarýnýn okunmasý müzakeresi ve onaylanmasý. |
| 5 - 2016 yýlýna iliþkin yayýnlanan Faaliyet Raporunun Kurumsal Yönetim Ýlkeleri konusunun ortaklarýn bilgisine sunulmasý. |
| 6 - Yönetim Kurulu Üyesi Sn Fatih KAYA'nýn istifasýyla boþalan yönetim kurulu üyeliðine 18.10.2016 tarihinde atanan Sn. Abdulkadir POLAT'ýn ve Sn Abdulkadir POLAT'ýn istifasýyla boþalan Yönetim Kurulu üyeliðine 20.01.2017 atanan Sn. Ömer Faruk ÖZKAN'ýn yönetim kurulu üyeliklerinin onaylanmasý. |
| 7 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2016 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý, ayrý ibra edilmesi. |
| 8 - 2016 yýlýna ait karýn kullaným þeklinin, daðýtýlacak kar ve kazanç paylarý oranlarýnýn belirlenmesi. |
| 9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretleri ile huzur hakkýnýn belirlenmesi. |
| 10 - 2 (iki) adedi baðýmsýz olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi. |
| 11 - Sermaye Piyasasý Kurulu ve Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumu düzenlemeleri çerçevesinde, Yönetim Kurulu tarafýndan 2017 faaliyet yýlý için seçilen Ulusal Baðýmsýz Denetim ve Yeminli Mali Müþavirlik A.Þ. baðýmsýz denetim firmasýnýn müzakereye sunulmasý |
| 12 - Þirket ortaklarýnýn 3. Kiþiler lehine vermiþ olduklarý teminat, Rehin, Ýpotek ve elde etmiþ olduklarý gelir veya menfaat hususunda bilgilendirilmesi. |
| 13 - Kurumsal Yönetim ilkeleri gereðince Yönetim Kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticiler için "üret politikasý" ve politika kapsamýnda yapýlan ödemeler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi. |
| 14 - Þirketin 2016 yýlý içinde yaptýðý baðýþlar hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2017 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi. |
| 15 - Dilek ve temenniler |
| 16 - Kapanýþ. |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
2016 12 Faaliyet Raporu.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
| EK: 2 |
Genel kurul çaðrý ilaný 2016.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
| EK: 3 |
VEKALATNAME 2016.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
|
|
Ek Açýklamalar
|
Þirketimizn 2016 yýlýna ait 42. Olaðan Genel Kurul toplantýsýnýn 18.04.2017 Salý günü saat 11:00'de Meva Oteli toplantý salonunda Halitpaþa Cad. Belediye Banasý Karþýsý No:1 Erzincan adresinde toplanýlmasýna karar verilmiþtir.
|
Yer Ýmleri