Yatirim finans sürekli satýyor, tüm satýþlarý o yapýyor neredeyse. Yine iyi dayanýyor tahta..
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatirim finans sürekli satýyor, tüm satýþlarý o yapýyor neredeyse. Yine iyi dayanýyor tahta..
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün iþlem hacminin bu kadar yüksek olmasý bu satýþlardan herhalde.
06.04.2020, 06:24:45
Þirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
* * "DO & CO Aktiengesellschaft kamuoyu duyurusu aþaðýdaki gibidir.
* * Süregelen COVID-19 salgýný dolayýsýyla dünya genelinde uçuþlarda* meydana gelen ciddi azalma ve resmi makamlar tarafýndan* organizasyonlar ve restoran iþletmelerine yönelik getirilen* kýsýtlamalar ve yasaklamalar sebebiyle, analistlerin 1 Nisan tarihinde* baþlayan 2020/2021 mali yýlý ile ilgili ciro ve kar beklentilerine* ulaþýlamamaktadýr.
* * Yönetim kurulumuz personel ve üretim giderlerinden tasarruf* edilerek faaliyetlerin südürülmesine yönelik, halihazýrda yürürlüðe* konulmuþ olan kapsamlý tedbir paketi kararlarý almýþtýr.
* * Buna ek olarak, 2019/2020 mali yýlýna ait olumlu operasyonel* sonuçlarýn, krizin yarattýðý olaðanüstü yüklerden ve bunlarýn ticari* faaliyetler üzerindeki sonuçlarýndan olumsuz etkileneceði göz önünde* bulundurulmalýdýr.‼
* * Bugünden bakýldýðýnda, gelecekte þirketimizin sürdürülebilirliðini* garanti altýna almak amacýyla, geçtiðimiz haftalar içerisinde yeterli* nakit miktarý þirketimiz tarafýndan güvence altýna alýnmýþtýr.
* * Salgýnýn sebep olduðu devam eden geliþmeler ve güçlü dinamikleri* nedeniyle, 2020/2021 mali yýlý ile ilgili tahminlerin ne zaman* verileceði öngörülememektedir.‼
* * Toplantý yasaðý nedeniyle 15 Temmuz tarihinde Viyana'da yapýlmasý* planlanan yýllýk Olaðan Genel Kurul Toplantýsý yapýlamayacaktýr. Yeni* tarih ilerleyen zamanlarda bildirilecektir. Yönetim Kurulu, Genel Kurul'a 2019/2020 mali yýlý ile ilgili kar daðýtýmý yapýlmamasýný* önerme kararý almýþtýr." ‼‼
Viana borsasýný talip etmekte fayda olabilir.
Günü yüzde 3,20 artýþla 261,60 TL kapattý. Yatýrým Finansman 41.329 adet hisse satmýþ ve satýþlar karþýlanarak günü pozitif bir þekilde kapatmýþ.
Viyana Yabancý borsa doco endeksini takip etmekte fayda var.
https://m.tr.investing.com/equities/...cat-commentary
Iyi sirkeledi.
aslaným benim,,nihayet þahlandýn,,,sen busun iþte![]()
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
11.200 lot var tavanda.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri