Hayýrlý olsun, bol kazançlar inþallah
Lenovo K53a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýrlý olsun, bol kazançlar inþallah
Lenovo K53a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayný fikirdeyim
Lenovo K53a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
110 tl yaklaþýk %40 düþmüþ bir hissede hiçmi tepki yada dönüþ ibaresi olmaz arkadaþ ya. hala gözü toprakta
Gözü toprakta, patron geri alým için nereye kadar indirecek bakalým, bence daha yolu var aþaðý yönlü. Ytd
Lenovo K53a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron yüksekten satýp alttan almak istiyor bence
SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=naymis;1014774]Ayný fikirdeyim
Lenovo K53a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QU
Patronun þirkette kalan payý %32, geri kalaný piyasada. Atýp tutmayýn.
Ferit Þahenk Ýstanbul Nusret Et adlý restorana 42 milyon dolar, Günaydýn Et e 140 milyon dolar, diðer farklý yerlerde yer alan 4 restorana 250 milyon dolar ödedi.
Kimse yapan boþ verin kelepir fiyata indirdi alýn sabredin.
Yemek sepetine Alman þirket 540 milyon dolar ödedi. DO&CO yukarýda saydýðým þirketlerin hepsinden daha fazla ciro yapýyor þu an olduðu seviyeler uygun. Þirketin borcu kadar nakit parasý var, özsermayesi güçlü. Halen Londra da 4 , Viyana da 4 olmak üzere 8 restoran yatýrýmý devam etmekte. Bu restoranlar en zengin gruba hitap edecek. Patron havayolu baðýmlýlýðýný azaltýyor yani riski daðýtýyor bu yatýrýmlarla. Ferit Þahenk bankayý sattý parayý restoranlara yatýrdý çünkü bundan sonra küresel ekonomide durgunluk bekleniyor. Hýzlý nakit dönen gýda iþi en iyi iþ tabii yapmasýný bilene.
Bu arada þirket Avusturyalý olduðundan %4 faizle Euro borç bulabiliyor. Türkiye de faaliyet gösteren en güvenilir banka bile þu an %7-8 den aþaðýda kredi bulamýyor dýþarýda.
Baþka olumlu geliþmeler de var þirketle ilgili, onlarý da sizler yazýn.
Son düzenleme : Mira; 05-10-2017 saat: 18:37.
Yer Ýmleri