Hisse burada dip mi yapýyor yoksa burada biraz daha halka arz yapýp bir þelale daha mý yapacak ne düþünüyorsunuz
Lenovo TB-X304F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse burada dip mi yapýyor yoksa burada biraz daha halka arz yapýp bir þelale daha mý yapacak ne düþünüyorsunuz
Halka arz yapsa 600 lerden yapardý herhalde. Tabii geçen ay 1.41 olan payýn 2.15 e çýkmasý düþündürücü.
Bugün Avrupa 35 eurodan kapattý. Euro da 7.20 lere düþünce 2 taraflý zarar yazdý.
THY yurtiçi ve yurtdýþý uçuþlarý 1 mayýs a erteledi bu da etkilemiþ olabilir
SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
"Benim en büyük vasfým Türk oluþumdur".
Mustafa Kemal ATATÜRK
Alýcý buldukça veriyorlar gibi
Bir takas iþi var çözemedim... önce gitti 100k lot sonra geri geldi
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
DO & CO Aktiengesellschaft kamuoyu duyurusu aþaðýdaki gibidir.
Süregelen COVID-19 salgýný dolayýsýyla dünya genelinde uçuþlarda meydana gelen ciddi azalma ve resmi makamlar tarafýndan organizasyonlar ve restoran iþletmelerine yönelik getirilen kýsýtlamalar ve yasaklamalar sebebiyle, analistlerin 1 Nisan tarihinde baþlayan 2020/2021 mali yýlý ile ilgili ciro ve kar beklentilerine ulaþýlamamaktadýr.
Yönetim kurulumuz personel ve üretim giderlerinden tasarruf edilerek faaliyetlerin südürülmesine yönelik, halihazýrda yürürlüðe konulmuþ olan kapsamlý tedbir paketi kararlarý almýþtýr.
Buna ek olarak, 2019/2020 mali yýlýna ait olumlu operasyonel sonuçlarýn, krizin yarattýðý olaðanüstü yüklerden ve bunlarýn ticari faaliyetler üzerindeki sonuçlarýndan olumsuz etkileneceði göz önünde bulundurulmalýdýr.
Bugünden bakýldýðýnda, gelecekte þirketimizin sürdürülebilirliðini garanti altýna almak amacýyla, geçtiðimiz haftalar içerisinde yeterli nakit miktarý þirketimiz tarafýndan güvence altýna alýnmýþtýr.
Salgýnýn sebep olduðu devam eden geliþmeler ve güçlü dinamikleri nedeniyle, 2020/2021 mali yýlý ile ilgili tahminlerin ne zaman verileceði öngörülememektedir.
Toplantý yasaðý nedeniyle 15 Temmuz tarihinde Viyana'da yapýlmasý planlanan yýllýk Olaðan Genel Kurul Toplantýsý yapýlamayacaktýr. Yeni tarih ilerleyen zamanlarda bildirilecektir. Yönetim Kurulu, Genel Kurul'a 2019/2020 mali yýlý ile ilgili kar daðýtýmý yapýlmamasýný önerme kararý almýþtýr.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu açýklamalar kötü oldu pazartesi iyi bir baþlangýç olmaz gibi geldi. Uzun vade için sabýrlý olmaz lazým zaten zarar büyük
Emirates havayollarý bugünden itibaren bazý yerlere uçuþlara baþladý.
Avusturya hükümeti de küçük iþletmelere 14 Nisan'dan itibaren tüm iþletmelere ise1 Mayýs'dan itibaren izin vermeyi planlýyor.
THY de muhtemelen 1 Mayýsta baþlayacak.
Þirkette gerekli önlemleri aldýðýna göre kötü günler geride kaldý diyebiliriz
SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
"Benim en büyük vasfým Türk oluþumdur".
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yer Ýmleri