Adamlar resmen uzun vade gireceksen paraya ihtiyacýn olmayacaksa gir diyor. Bende de zarar çok ama yaklaþýk 1 y8l beklicem bakalim nolacak.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün için sanýrým ellerinde satacaklarý bitmek üzere.. 316 dayýz
Baþarýlý bir yatýrým, diðerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada deðmez hiç bir þey kalp kýrmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Ben olaya þöyle bakýyorum. Turizm deki kapasite indirimi fiyatlarý olumsuz etkiliyor görünse de bu iþ kýsa vadeli ,%40 Orta vadeli %25 uzun vadeli ise %10 kaybe denk gelir. Ve maliyeti musteriye yuklerler.. hisse de bu oranlar nispetinde düþüþ olmasý normaldir.
O zaman ne yapmalýyým
Ben þirket ederini kisa vadeli 700 TL deðil 400-450 orta vadeli 550-600 uzun vadeli de 650-700 tl fiyatý bulurum. Dolar bazlý bunu güncellerim. O halde bu hissede %100 kazanmak istiyorsam 225 lerden alým. Uygun olabilir diye düþünürüm.
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hafta sonu biraz ders çalýþýp Þirketin röntgeninin çekeyim.. Hangi Fonlarda var/ hangi yabancý fonlar taþýyor ?!
Nerden röntgen çekersen çek kardeþim CÝTY lot satmaya devam ettiði sürece yönü aþaðýya gibi. bu hafta pazartesi göstermelik %6 yaptýrdýlar sonra her gün satýþa devam ettiler. Bizde biraz hareket edince KY olarak hemen almaya çalýþýyoruz. her gün düþen hisse almýþýz. yukarýda maliyeti olanlar sabýrlar diliyorum.
(Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi deðildir. Sadece kendi düþüncelerimdir)
AK/ ÝÞ/ GARANTÝ/ ZÝRAAT/VAKIF düzenli olarak Mal alýyorlar.. tabi insan düþmesin/ artsýn istiyor ancak bu seviyelerde durmasýna/düþmesine izin verip sürekli mal çekenlerin de bir beklenti/ hesaplarý vardýr sanýrým..
Yer Ýmleri