Originally Posted by
BME Fund
Borsa tilkisi üstad borsadaki yabancı takası için yorumun nedir niye tarihi dib i gördü
SM-A505F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sn BME,
Biraz daha detaylı bilgiye ulaştım daha detaylı Fon dökümü yukarıda. Açıkçası bana çok mantıklı gelmiyor bu tarz bir satış.
Temel olarak yatırım alabildiğin RİSK oranında getiri/götürü potansiyeli içerdiğine göre 1.5 yıl önce 80-100 EUR ya aldığın malı haraç mezat 40 EUR ya yalvar yakar satmaya çalışma görüntüsü hayli ilginç görünüyor.
Her şeyin bir adabı usulü vardır, tarzın olsun... ama bu Dalay Lama zücaciye dükkanına girmiş Fil gibi her kademe alıcıya mal veriyor. Bu durumda ya şirket batmış olmalı yada satmaya çalışan Dalay L. ya da şirket içi çekişme tartışma vs ... görüntü bu ama gerçek nedir bilemiyorum bir çok varsayım ileri sürülebilir. ancak bu seviyede Risk almak isteyen yatırımcının üşüşme ve aradan alım yapma olasılığı az değil . Özellikle iş yaptığı ülkelerdeki Hava ulaşımının başlaması ile şansını denemek isteyen KV li yatırımcı / Uzun Vadede aşı-ilaç bulunur hayat 2-3 yıla normale döner diyen UV yatırımcı da şansını bu seviyeler etrafından denemek isteyebilir ki bu da tahta kontrolünü zorlar.
9 martta 120 bin dolaşım hissesi varken şimdi milyona çıktı... bakalım günler neler getirecek...
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Yer İmleri