Avusturya kazýðý da bayaðý açýtmalý oldu, destek direnç indicator yalan,200 ler rahat gelir, bilonçodan umudum yok, euro yükseldikçe karý düþüyor
Avusturya kazýðý da bayaðý açýtmalý oldu, destek direnç indicator yalan,200 ler rahat gelir, bilonçodan umudum yok, euro yükseldikçe karý düþüyor
Bir diger ayrýntý thy genel müdürünün ilk faz yatýrýmý için 500 milyon dolarýn 3. havalimanýna yatýrým için gerektigi bu parayý doco,nun bulmasý imkansýz gibi bir þey hadi %50-50 yapmaya kalksalar dahi doco bu parayý bulamaz bulsa dahi vermek istemez.......
Göz olaný akýl olacagý görür..
Benim anladýðým docodan 150 milyon istendiði, yanlýþ anlamadýysam ama dinlediðimden böyle anladým.
Lenovo K53a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
150 bir þey degil;Ortagýmýzýn elini taþýn altýna daha fazla koymasýný istemek hakkýmýz demiþ ve ilk fazda 500 milyon dolarýn gerektigini belirtmiþ bence gayet açýk ilk fazda gerekli olan paranýn çogunu doco nun karþýlamasý isteniyor buda 1.770.000.000 milyar tl civarlarýna denk geliyor .....
Benim röportajdan anladýgým eger doco ile anlaþamazsak ticaretimiz farklý þekilde devam edebilir demiþ bence anlaþma olmazsa doco istanbuldaki otel ve uçaklarda sadece fýrst class müþterilere hizmet verir......
Sanýrým baþka ülkelerden gelen yatýrým tekliflerini deðerlendireceðiz derken, doco yu tehtid ediyordu, ama ayný zamanda biz ortaklarýmýzla çalýþmak istiyoruz diyor, doco ile devam edilse 3. Havaalanýnda 2 sene sonunda doco ile yola devam edeceðinin garantisi varmý, diyecekmiki 5 yýl daha devam edelim diye...
Herneyse, sonu ne olursa olsun, saymýyorum, satmýcam. Beklemeye devam, bence çok güel günler gelecek ama sanýrým zorlu olacak. Yazdýklarým beni baðlar Y. T. D
Yer Ýmleri