Originally Posted by
VaLeNTiNe
Size bazý þeyleri tekrar tekrar yazmak gerekiyor galiba. 3. Havalimanýyla zaten büyük olan Catering pastasý iyice büyüyecek. Burda THY ve ülke çýkarýna olan bu iþi THY'nin profesyonel olarak kendi yapmasýdýr. Profesyonellik kýsmýnýn baþarýlmasý da ancak bu konuda profesyonel bir þirketle ortak hareket etmekle olabilir. Þu anki yapýda zaten budur. Bu yapýnýn deðiþmesi beklenmemeli bana göre.
Eðer deðiþecekse de DOCO yerine gelecek firma artý olarak THY ve ülkeye ne getirebilecektir?
THY baþka bir firmayla ortaklýk kurarsa ne gibi bir kazanç elde edebilir? Önceki þirketin milyarlýk yatýrýmlarýna ne olacak?
Bu konuda DOCO kalitesinde çalýþabilecek firmalar %50 ortaklýðý kabul edecekler mi?
THY bu hizmeti kendi baþýna yapmaya kalkarsa mevcut kaliteyi sürdürebilecek, maliyetlerle baþa çýkabilecek midir?
Ortaklýk kurmadan baþka bir firmayla anlaþýlýp bu pastadan mahrum kalmanýn hesabýný yönetim kurulu verebilecek midir?
Öyle bir yazmýþsýnki görende sanacakki dünyanýn en profesyönel uçak ikram firmasý doco sanki. Thy hangisi iþime gelirse,hangisi benim elimi az cebime attýrýrsa onunla anlaþýrým mantýgýnda ama bunu siz anlayamýyorsunuz adamlar thy,yi kara geçirmeye çalýþýyorlar sanki doco ile anlaþmayýnca thy,de iþler kesilecek adam bir çok firma ile görüþmelerimiz var diyor siz hala dedigim dedik mantýgýndasýnýz......anlamýyorsun iþte adamlar doco,dan tamamen vazgeçme niyetinde degiller ortagýmýzla farklý þekilde sürebilir diyor ortaklýgýmýz dinlememiþsin anca kendi düþüncelerini paylaþýp duruyorsun..
Göz olaný akýl olacagý görür..
Yer Ýmleri