Attila doðudan'ýn birkaç röportajýný izledim , edindiðim izlenim kalite ve prestije çok önem veren biri olduðu , bu sebeple ne olursa olsun Do&Co' nun 3.havalimanýnda bulunacaðýný düþünüyorum.
Attila doðudan'ýn birkaç röportajýný izledim , edindiðim izlenim kalite ve prestije çok önem veren biri olduðu , bu sebeple ne olursa olsun Do&Co' nun 3.havalimanýnda bulunacaðýný düþünüyorum.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
hiçbir haber olmadan paraþütsüz düþmesi anlamsýz..sonuçta temeli olan bir þirket...
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Ben daha evvel yazmýþtým zaten patron,un thy ile olan anlaþmanýn 2018,in sonunda son bulacagý sadece business class,a hizmet verecegi haberiyle hissenin sert düþmesini engellemek adýna gk da aldýgý hisse geri alýmýný baþlatarak tampon yapmayý düþündügüdür...Hisse fiyatý olarak ise hisse 15 temmuz olaylarýnda býraktýgý boþlugu tam 8 ay sonra doldurmuþtu þimdi avusturya grafiginde 60 euro,larda(burada 250 civarý) bir boþluk söz konusu bu patronun alýmý baþlatmasýyla kýsa süredede doldurabilir uzun vadede sürebilir....
Göz olaný akýl olacagý görür..
182 lerden ben de daldým.Her 10 TL düþüþte arttýrmalý kademeli alým yapmayý düþünüyorum.En alt limitim 130 TL.Yaklaþýk 235 bin TL ayýrdým.Þuandaki alýmým sadece 15 bin.Tabi ben uzun vade düþünüyorum...Ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri