Alıntı Originally Posted by WobTrader Yazıyı Oku
Baskılama falan yok. Bu şirket THY ortak olduğu için BIST'e kote edildi. THY yoksa borsada durmasının da bir anlamı olmaz. Senelerdir çekirdek parası dağıttı temettü diye. Sürekli büyüme odaklıyız diyerek masallar anlattı. Eğer THY ile bağlar koparsa şirketi kapatmak daha hayırlı olabilir en azından Türkiye tarafında. Daha önce yazdım. 2 sene önce 48 Euro'dan çok yüksek adetli satış yaptı patron. Bunun altındaki her rakam benim için batmış şirket anlamı taşıyor. Eğer THY ile işler tekrar rayına girerse muazzam bir prim potansiyeli var ama yoksa yok. Milleti gazlamadan gerçekleri söylemek gerekiyor.
Patronun 48 eurodan satis yaptigini hatirlamiyorum ben 2015 yilin baslarinda bu hisseye girmistim o zaman 65_70 euro arasi geziniyordu o zaman patron az miktarda yanlis hatirlamiyorsam 9000 adet 64 eurodan satis yapti düşecek diye beklerken biranda yukselise gecti yazin 98 euroya kadar cikmisti sonra tekrar 80 eurolara dusmustu yine 2016 yilinda 88 eurolardan satislar yapildigini hatirliyorum 48 eurodan satis yapildigina iluskin haberi paylasirmisin

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.