Kaç gün daha eksi kapattirabilirler acaba. Hisseyi avtura çevirdi spek parçalari. Verin bklm gücünüzü görelimytd
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketin 2010 sonrasý bütün finansal raporlarýný okudum , sürekli yeni müþteriler bulan ve büyüme içinde olan bir þirket. Pek çoðumuzun bildiði gibi cironun içindeki büyük pay havayolu ikram hizmetlerine ait , yeni havaalanlarýnda gurme mutfaðý açmaya devam ediyorlar. Hizmet verdikleri organizasyonlardaki sureklilikleri ve keza yine çalýþtýklarý havayolu þirketleriyle en iyi ikram alanýnda kazanýlan ödüller verilen hizmetin kalitesi konusunda bir sýkýntý olmadýðýnýn göstergesi.
Gelelim bu sene ortaya çýkan benim gördüðüm olumsuzluklara , Niki'nin zor duruma düþmesi , THY'nin tasarruf tedbirleri , Avusturya Tren hizmetlerinin 2018 Nisan'da bitecek olan anlaþmayý 2017 Nisan'da sonlandýrarak yeni ihaleye çýkýlacaðýný bildirmesi ( Do&Co bu ihaleye katýlacak) , Ukrayna havayollarýnýn kendi ikram þirketini kurmasý , Emirates ile 2 adet lounge iþletme anlaþmasýnýn yenilenmemesi , yýlan hikayesine dönen Ýstanbul'daki Ultra lux otel açýlýþýnýn hala yapýlamamasý ve belki de en önemlisi 3.havaalaninda THY ile ortaklýðýn devam edip etmeyeceði konusundaki belirsizlik.
Ben bu keskin düþüþe kar rakamindan ziyade bu olumsuzluklarýn sebep olduðunu düþünüyorum. Kendi adýma 3.havaalaninda da THY ile ortaklýðýn devam edeceðinden þüphem yok , þu an iki iþletmenin de kendisi için en iyi anlaþmayý koparabilmek adýna uðraþtýðýný düþünüyorum. Ayný zamanda Avusturya Tren yollarý ihalesininde yeniden kazanilacagini düþünüyorum. Bu beklentilerim gerçekleþirse ve ilave olarak gelecek yeni gurme mutfaklarý , Henry ve nespresso cafeler , Ýstanbul'daki otel açýlýþý vs. Ýle þirket büyümesine devam edecek ve yeni zirvelerini zorlayacaktýr.
MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Çok güzel bir özet olmuþ, elinize saðlýk. Anlaþma gerçekleþmezse sizce ne olur?
XT1033 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THY , Do&Co için çok önemli , yanlýþ hatýrlamýyorsam cironun %30 gibi bir kýsmý buradan geliyor , anlaþma olmazsa ilerisi için pek iyi olmaz.
MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Birkaç ay önce defter deðeri 1in altýnda iken þimdi 3 civarý bunu açýklayacak arkadaþ varmý
Venus_V3_5070 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
dýþ borsalar.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alýcýlý bir seyirle baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açýlýþ deðerine iliþkin medyan
tahmin +121 olurken, ortalama tahmin +182 olarak gerçekleþti.
Foreks'in 23 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +580 puan olurken, en düþük beklenti -152 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan analistlerin 2'si negatif, 21'i pozitif açýlýþ
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katýlmak isteyen yatýrým uzmanlarý
[email protected] adresine baþvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : +121
Ortalama : +182
Maksimum : +580
Minimum : -152
Katýlýmcý: 23
Bu paylaþýmlarýn bizimle hic alakasi yok boþuna sayfa iþgali yapma
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri