Originally Posted by
kendifikrim
Arkadaþlar merhaba,
Geçmiþ sayfalarý biryere kadar okudum ancak hala birkaç sorum var, bilgisi olan varsa paylaþýrsa memnun olurum;
1- Þirketin karý düþmüþ denilmiþ, gelecek dönem karlarý ile ilgili beklenti rakamlar var mý? ve 6 aylýk ne zaman açýklýyor?
2- Þirket her yýl net karýnýn %25-35 kadarýný nereye yolluyor, detay bilen var mý? Konsolide kar sürekli aþaðýda.
3- Þirket geri alým açýkladý mý yoksa açýklama beklentisi mi var? Forumda birisi 20-140 Euro açýkladý demiþ diðer bir kiþi açýklanacak demiþ emin olamadým.
4- 3. havalimanýný THY kendi firma kurup yapmak ister mi, böyle bir yaklaþým yada haber var mýdýr?
5- Bir çok iþtiraki var denilmiþ. Ýstanbuldaki otel inþaatý tam olarak nerede? ve baþka büyük iþtiraki var mýdýr?
Kendim de internetten araþtýracaðým ancak bilenlere bu kanaldan da sormak istedim.
Selamlar
Ýlk iki soruna cevap veremeyecegim ama digerlerini cevaplayabilirim;Þirket hisse geri alým programýný gk,dan geçirdi ama henüz baþlamadý 20 euro dip 140 euro tavan olarak belirlendi.Thy zaten doco ile ortak yalnýz ortagýný degiþtirebilir ortalýkda sats firmasýnýn adý dolaþýyor thy,nin sadece kendi firmasýný kurmasý uzak bir ihtimal hatta sýfýr denebilir.Evet bir çok ortaklýgý var ama en büyügü thy. otel ortaköyde köprünün hemen altýnda üzeri býranda ile örtülü ve restorasyonu kýsmen bitmiþ olan hatice sultan ve fehime sultan yalýlarý...........(Þirket in altý aylýgý türk þirketlerin 9 aylýk karlarý açýklandýgý sýralarda gelecek)
Göz olaný akýl olacagý görür..
Yer Ýmleri