endeks giderken yüzde 50 (!) artan kaðýdýmýz endeksin düþüþüne en fazla tepki veren kaðýtlardan oldu bu hyasiyetli davranýþýndan dolayý kutluyorum kendilerini
endeks giderken yüzde 50 (!) artan kaðýdýmýz endeksin düþüþüne en fazla tepki veren kaðýtlardan oldu bu hyasiyetli davranýþýndan dolayý kutluyorum kendilerini
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
Patron bey sen de mal, bende para çok, sen aþaðý bastýkça ben alýcam, ne yapýcaz böyle, dikkat et oyun kurucusu olarak pozisyonlarýný kaybetme
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tahtada ne yapacaðýný þaþýrdý bence, malý kurumlar arasýnda dolaþtýrarak, milleti dökmeye çalýþýyor, finans, iþ bankasý, ziraat, burgan, acapital, Deniz den yaptýðý iþlemleri görseniz adeta komedi filmi izliyorum. Patron bey istediðin kadar aþaðý basabilirsin, daha çok mal alýcam. Bu Arada yalnýz dikkat et, yukarý milletin görmediði kademelere yazýlan satýþlarý bir gün çizmesinler...
Cunozan bu hissede beklenti ne satýþ mi ortak deðiþimi mi yada yeni bir yatýrým hamlesi mi
hayýrdýr kafasýna daþ mý düþtü durdo gitti diye mi gitti!
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri