alýcýlar geldikçe veriyor dikkat ytd
SM-G710 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alýcýlar geldikçe veriyor dikkat ytd
SM-G710 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Býrkezde yanýlt be hep ayný hareket...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Dgzte benzerý býr hareket beklýyorum. Dgzte pozisyonum esnasýnda da 1 e býr ayný hareketler olmustur. Kapattýgým pozisyonlarýmý acmaya basladým.
Bol sans ve kazanclar
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Sn.borsavizyon
Dgzte gibi derken satýþ olmasýný mý bekliyorsunuz yoksa teknik olarak mý ?
Neden satýlmadý sizce dobur?
Teþekkürler..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
doðan koskoca medya kanallarýný hürriyet gazetesini sattý elnde medya adýna biþey kalmadý adam medyadan çýktý kýçýkýrýk ufak bir dergiyi ne diye tutacak satacaðý belli belli besbelli tüm devasa medya kanallarýndan satýp çýkan adam ufak bir dergi grubunu neden tutsun..ben üç vakte satýlacaðýný tahmin ediyorum ve bu yüzden düþtükçe pozisyonumu artýrýyorum..herkese bol kazançlar
bizde çýktýkça elimizdekileri boþaltýyoruz kardeþim bunlara güven olmaz. D[R heryerde reklamý var.þimdide reklam giderleri diye fahiþ bir zarar açýklamasýn
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri