Ortamý germeyin emlak arkadasýmýzý ben getirmedim kendi kendine gelmiþ buraya bende görünce sasýrdým. Ve bu topýk hakkýndada kendisiyle tek kelýme dahi konusmuslugum yok. AMa kendýsýnýn sistemci oldugunu biliyorum bizim ideal topýgýnde yazýyor.
neyse Repaint yapýyor bu konuya acýklýk getirelim neden diyeceksiniz birinde portfoy deðiþti birinde deðiþmedi dedik degilmi flexy hocam.
sence böyle birþey mumkun mu ikisinden birisi yalan mý söylüyor diyeceðiz.
Bence iki arkadaþta dursttu o halde bilgisayar kendý kendýne birine repaintli veriyi birine repaintsiz veriyimi gösteriyor e buda imkansýz o halde neden böyle oldu acýklayayým.
repaint yapmadýgýný söyleyen arkadasta hisselerin dinamik TV oranlarý deðiþiklik göstermediði için kriterleri sagladýgý için ayný hisseler cýktý. Arkadasta o yuzden repaint yapmýyor dedi.
Ancak gerekse quenstock yapýmcýlarý gerekse yasar erdinç gerekse buradaki diðer arkadaslar olmak üzere birden fazla kiþiden hisselerin deðiþtiði söylendi.
Zaten TV F/K vb diðer fiyata baglý tüm rasyolar dinamiktir. Yani hisse fiyatýna göre düþer cýkar dolayýsýyla hisselerin deðiþmesi kadar dogal hiçbirþey yoktur.
Haa sen oturur sadece temettü dagýtýldýgý günkü fiyata bakarak TV yi hesaplýyor ve buna göre yatýrým yapýyorsan.
BENÝM BAÞIMIN TACISIN SENEDE BÝR KERE GENELLIKLE TEMETTÜ DAGITILIR HER SENE TEMETTÜ DAGITILGI GÜN TV YÝ HESAPLARSIN ALIRSIN VEYA ALMAZSIN.
BAÞIMIN ÜSTÜNDE YERÝN VAR.
Ama ben fiyata göre TV yi hesaplarým 3 ayda bir hisse deðiþtiririm dersen repaintsin derim.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri