Originally Posted by
Mann
yahoo grafiklerini inceledim.
Yahoo gerçekten temettü sonrası grafikleri düzeltmemiş.
Geçmişe dönük.
Bunu yeni yapmıslar galiba Önceden bu sekılde değildi. GOOGlede temettü hariç gösteriyor.
baska bildiginiz kaynak varsa inceleyeyim.
TTkom üzerindede incelme yaptım 2011 den buyana TTKOM düşen trendde iken mynette yatay bir trendde gösteriyor.
İnvestingde mynetteki gibi yatay gösteriyor.
temettülerın oldugu yere "GAP" boşluk koymuslar yahoo ve google
Öncelikle MAN arkadasımızı tebrik ediyor ve kendisinden özür diliyorum evde inceleyince ortaya cıktı.
Daha oncede ıncelememde böyle birşeye rastlamamıstım ama güzel bir uygulama olmus.
Temettü dahil olmayan grafiklerde gaplerın oldugu temettü bölgelerine
D butonu koymuslar temettü anlamında dividend böylece grafiğin temettü sokulmamıs halını görüyoruz dolayısıyla temettüleri tekrar hisse alarak ayrıca hesap yapmak gerekıyor.
Bahsi geçen CRDFA ya baktıgımızda 5 yıldır düşen bir hisse görüyoruz. Temettülerle lot alırsak yükselen bir grafik görüyoruz bunun ıcınde verı termınallerı ınvestıng ve mynettekı grafikte temettü dahil grafiği görürken
GOOGLE ve YAHOO da temettü hisse alınmamıs halini görüyoruz.
Bu benim içinde güzel oldu böylece temettülerin mynettekı ve veri terminallerinde grafiklere bakıp extra olarak birde temettüyü eklenmemesi gerektiğinin ıspatı oldu.
EĞER HİSSELERİNİZİN TEMETTÜ İLE LOT ARTTIRILMIS SEKILDE HALINI GORMEK ISTIYORSANIZ MYNET İNVESTİNG VE VERİ TERMİNALİ GRAFİKLERİNİ KULLANIN.
TEMETTÜLERİ CEBE ATMIS AYNI HISSEDEN ALMAMIS OLARAK GETİRİSİNİ ÖLÇMEK İSTİYORSANIZ YAHOOYU KULLANIN.
GEÇMİŞTE ÇOK ARADIM TEMETTÜ DAGITILMAMIS GRAFİĞİ BULMAYI AMA HICBIRYERDE BULAMAMISTIM COK IYI OLDU BU YAHOO TEKRARDAN ÖZÜR DİLYORUM VE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
BÜYÜKSÜN BABA............
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri