öz sermaye karlýlýgý geç tepki veren bir rasyodur bana göre.
SATIÞLAR-NET KAR-EFK.
bu 3 üne kaydýrýlmýþ artýþlarýna bak yeter.
istikrarlýy ve yüksekse yemede yanýnda yat.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Net bir rakam yok ortalamanin uzerini baz alabilirsin.
Ben yuzde 20 buyuk olanlardan yanayim.
Yanliz istikrar bir yukselis bulmalisin.
Yani bir sobraki ceyrekte en azindan yuzde 18 artisla devam etmeli.
Sadece bu ceyrekte yuzde 20 diger ceyrek yuzde 2 ye duserse sikinti.
Bimasa bak orgeye bak gecmis kaydirilmislarina.
Ýp gibi gitmeli surekli artarak
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Þimdi þu konuda kafam karýþtý benim. 35 gündür sistemdeyim ancak bugün farklý bir þey denedim.
ayný taramayý 2005ten bu yana deðilde 2011den bu yana yaptým.. Geçmiþe bakmadým ama son 4-5 ay ayný olmasý gerekirken 1 hisse farklý.
alarko yerine soda gelmiþ. sisteme girdiðimin 20.gününde (tarama yapmaya baþlamamýn 26-27.) repaint yaparak egeen ile frotoyu deðiþtirmiþti son 4 ayý birden. Mantýken baktýðýmýzda son 6 senelik taramayý yaptýðýmda da ayný hisseleri göstermesi gerekmez mi birebir ayný taramada ?
Haklýsýnýz. Ýsterseniz programýn yardým masasýna bulduðunuz bu farklýlýðý ileten bir mail atýn, onlar da farketsinler....
Bu arada bu deðiþiklikler getirileri nasýl etkiliyor acaba ? Deðiþen hisselerin performansý daha mý iyi ? Paylaþýmlarýnýzda bu konuya da yer verirseniz iyi olur diye düþünüyorum..
Bol kazançlar dilerim...
Hocam 1 önceki mesajýmda repaintli olaný paylaþmýþtým. Egeen ve froto yer deðiþtirmiþti o yüzden egeenin yarýsý ile froto aldým ve o alýþtan sonra sadece o hisse bazýnda %3 civarý bir artý yaþadým ama bu aydan itibaren ikisinin formunu kontrol edicem herakþam taramaya devam ediyorum..
Sadece son 5 yýllýk getiriyi kontrol edeyim demiþtim hisse farkýný görünce þaþýrdým bir siteye soralým bakalým
Yer Ýmleri