manuel TV hesapla muhtemelen býrbýrýne yakýn TV ye sahip iki hissede biri düþmüþ biri cýkmýs dolayýsýyla liste tekrar deðiþmiþ olabilir.
BU olayýn düzeltilmesi için herkes ayný þeyi görmeli tarihi ne girerseniz girin hep belli bir tarihi baz alýrsa repaint olayý çözülür.
ayýn 3 undede test etse ayýn hep ayýn 1 ýnde deðiþtirmeli portfoyu vesaire.
Kýsacasý zor iþ programýn alt yapýsý kople deðiþim gösterebilir.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Hocam froto tekrar girdi listeye. Bu sabahki taramada geri geldi. Bugün öðleden sonra ben tekrar dönüp bunu bildiricem.
Zaten ayný kriterleri girersek ayný sonuçlarý veriyor. Sadece farklýlýk baþlangýç tarihinden kaynaklanýyor 3 aylýk yaptýðýmýz için üstteki mesajda görmüþsünüzdür.
1-4-7-10 veya 2-5-8-11 gibi orada farkediyor sistem.
Bir Hisseye Nasýl Deðer Biçilir ?
https://www.youtube.com/watch?v=4DOby5w9jgs&t=896s
fastweb mali analiz programýnda da queenstockta yaptýðýmýz taramayý yapabiliyormuyuz yoksa sadece stockeys tarzý bir programmýdýr?
Faswebde SADECE çalýþtýrdýðýnýz andaki hisselerin TÜMÜNÜ görebilirsiniz, 5-10 hisselik portföyler OLUÞTURAMAZSINIZ. Geçmiþe yönelik test imkaný yoktur.
Endeks seçimi sýnýrlýdýr, dahil endekslerden ÇIKARMA YAPAMAZSINIZ (spor, finans vb.).
AVANTAJI hisselerin AYRINTILI TEMEL ANALÝZÝNÝ yapabilirsiniz ki asýl geliþtirilme amacý budur. Bunun için temel analizi bilmeniz gerekir.
teþekkürler hocam bilgi için stockeys tarzý bir program ozaman. Bu arada repaint ile ilgili herhangi bir geri dönüþ yapmadýlar bana hala bakalým onunla ilgilide dönüþ yaparlarsa bilgilendirme yaparým buradan.
Birde þunuda düþünüyorum sistemde. Þimdi sistemi uyguladýðýmda bazý hisseler %20ye yakýn yükselme yapmýþtý kimisi þuan %5lere düþtü kimisi %1-2lere. Bunlarý düzenli takip ediyorsak belli bir seviyeye eriþtiðinde satýp düþtüðünde alýp lot adedini arttýrma yapmak mantýklý olur mu acaba diye düþünmüyorda deðilim.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri