Hocam emeklerin için teþekkürler.
Sn burdur15 in yazdýðý gibi çimentolar kapsam dýþý vs gibi þeyleri öðrenmek için 1200 maddeyi okumak lazým.
Keþke bunu basit ve anlaþýlýr þekilde, en fazla 3-4 adet A4 kaðýdýna sýðacak þekilde yapabilseydin. Her yeni gelen, benim gibi ayný sorularý sorup duracak.
Hatta Sýk Sorulanlar bölðmü de olsa ne gðzel olurdu. Yeni gelenlere al kardeþim oku þu 4 sayfayý, aradýklarýnýn tüm cevaplarý orada. Orada cevabý bulamadýysan burdan sor derdiniz o zaman. Syg.
Sayýn Oralet_Osman ;
dediðinizi de yaptým :
http://www.formulanaliz.com/ linkte benim yazýlarýmý ; topikte ise diðer arkadaþlarýn deðerli katkýlarýný ve tabii ki eleþtirilerini bulabilirsiniz.
Selamlar Dostlar hemen hemen 1.5 aydýr elimde program yoktu 3. ayým 9 ocakta tamamlanýyor diye programý tekrar aldým. sistemden memnun olmama ve yatýrýmýmý arttýrmayý düþünürken bugün karþýlaþtýðým sorun yüzünden kararsýz kaldým..
Elimde Aksa, Alarko, Aygaz, Ecilc, Egeen, Ereðli, Petkim, Turkcel, Ttrak, Tupras vardý. 1. ay sonunda repaint yapýp egeeni çýkarmýþ frotoyu önermiþti bende egeenin yarýsýný satýp froto almýþtým..
Bugünkü tarama sonucunda ise Brsan ve Soda eklenmiþ listeye..
Brsan geçmiþte Alarkonun yerine gelmiþ ve geçmiþede repaint yapmýþ oysa alarko aldýðýmdan beri %12-13 yaptý brsan ise 3 aylýk dönemde %7 civarý yapmýþ..
Soda ise normal þekilde bu ay olmasý gerektiði gibi egeen-froto ikilisi yerine önerilmiþ ama bu repaint olayý tekrar can sýkýcý oldu. Daha önce finnet ile konuþtuðumuzda çözüldü demiþlerdi bakalým tekrardan görüþücem ..
Sadece temettü kriteri olduðu içindir zaten ama deðiþmesinde sýkýntý yok geçmiþi deðiþtirmesin. Bugün baktýðýmda temmuz ayýndan beri sanki onu önermiþ gibi gösteriyor. Tekrardan konuþtum zaten finnet ile ozaman çözülmüþtü tekrar üzerine eðileceðiz dediler bakalým nasýl olacak..
Portföyüde 4 gün önceden sonlandýrdým ve yeni önerilen kaðýtlarla baþladým. 3 aylýk net getiri %12 civarý oldu 1. ay sonunda yatýrým miktarýný 2ye katladým bunuda son kez 2 ye katlamak istiyorum ama þu cevabý bekleyeceðim. Repaint olayý olsada þimdilik iþler iyi gittiði için sistem güzel geliyor hayýrlýsý bakalým![]()
Yer Ýmleri