Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Burada gizli-saklý olan bir þey yok : yöntem belli, formül belli, kullanýlan program belli... ALGORÝTMA GÝBÝ KAPALI KUTU ÝÞLEMLER YAPMIYORUZ. ÝSTEYEN HERKES programý alýp kendi testlerini yapabilir; istediði tarihten baþlatabilir, eklemeler-çýkarmalar yapabilir. Takýldýklarý yerleri sorabilir...
sayýn flexy'nin gönderisini bir kez daha okuyun, sistem HER YIL DÜZENLÝ OLARAK %45 GETÝRÝ ÜRETMEZ.. Daha önce de yazdým, tekrar yazýyorum : Eðer bu sistemi 2000 yýlý ZÝRVESÝNDE uygulamaya baþlasaydýnýz TAM 5 YIL BOYUNCA, 2007 zirvesinde kullanmaya baþlasaydýnýz TAM 2 YIL BOYUNCA ZARAR YAZACAKTINIZ, sermayeniz yarýya inecekti...Ama uygulamaktan vazgeçmeseydiniz mükemmel getirileriniz olacaktý.
GETÝRÝLERÝ UZUN VADEDE BELLÝ OLACAK BÝR SÝSTEMÝ 5 AYLIK, 1 YILLIK SONUÇLARLA DEÐERLENDÝRMEMELÝSÝNÝZ diye düþünüyorum.
Beni taraflý buluyorsanýz sayýn kurtönder'i, sayýn mhtakif'in linklerini izleyebilirsiniz.
Nereyi nasýl okuyup hesap yapýyorsunuz ben açýkçasý demek istediðinizi anlamýyorum. sað kulaðýný sað elle tut diyor program siz sol elimle dolanarak tutarým ben diyorsunuz.
12 yýl önce 100TL koyduðunuz sistemde paranýz 11 yýl sonunda 11280 tl olmuþ bu 1 sene sonunda ise 22bin tl olmuþ.
Benim tarama koþullarýmý kontrol ettiðimde Bu sene %85 getiri saðlamýþ. Ben 6aydýr sistemdeyim %21 civarýnda getirisi olmuþ programýn.
Daha önce kendi tarama modelimle ilgili 12 yýllýk resimleri paylaþmýþtým oradan bakabilirsiniz isterseniz. Yýl Yýl koyduðum için resimleri hangi yýllarda ne kadar artýþ eksiliþ olduðunu dökebilirsiniz. Bu tip bir yatýrýmda bana göre senelik kazancýn önemi yok 5,7,10 sene sonra toplam getiri ne olacak o önemli ve sisteme sonuna kadar sadýk olmak.
6 ay içerisinde 2-3 kere repaint ile ilgili durumuda yazdým ilgili yerlerle de görüþtüm ama fiyat bileþeni olan taramalarda illaki oluyor ama 3 aylýk süre içerisinde max 1 tane oluyor. Hee tamamen repaint yapmýyor ki program siz taramanýzý ona göre sýnýflandýrýrsanýz repaint önüne de geçebilirsiniz.
Sizin dediðiniz senelik %45 kazanç ile hesaplarsanýz takribi 100 tl niz 8500 tl olacak. Ne farký var bunun sonuçta Senelik Enflasyon +%20 getiri olursa daha ne ister insanlar.
Bunun nasýl mümkün olabileceðini düþünüyorsunuz? Siz en yanlýþ hisseleri bile alsanýz 12 sene boyunca piyasada %45 hersene kayýpla o ülkenin ayakta kalabileceðine inanbiliyormusunuz kaç yýl sürecek bir krize denk sizce bu?
Arkadaþlar soracak uygun bir konu bulamadým. Araþtýrmada yaptým bulamadým; DÜK ne demek?
Acemi yatýrýmcýyým. Yazdýklarým al-sat tavsiyesi deðildir.
Bi ayes temel analiz yapabilen varmi
twitter/borsasihirbazi
DÜK : Düþeni Kýran. Önceden belirlenmiþ bir zaman aralýðýnda fiyatýn/göstergenin düþen trendi yukarý kýrmasý olarak tanýmlanabilir.
Mehmet Akif Özen Bey, bu konuyu sýklýkla incelemekte : https://twitter.com/mehmetakifozen/s...87497427947520
Matriks kullanýyorsanýz, explorerda kullanabileceðiniz mex dosyasýný kendisinin twitter profilinden indirebilirsiniz.
Yer Ýmleri