Drizm hocam hala sisteme devam ediyormusunuz nasıl gidiyor şuan son 3 ayda portföy düşüşü nasıl oldu mesela? Veya sisteme devam eden arkadaşlar varsa onların fikrinide merak ediyorum ben bırakalı sanıyorum 5-6 ay oldu
Drizm hocam hala sisteme devam ediyormusunuz nasıl gidiyor şuan son 3 ayda portföy düşüşü nasıl oldu mesela? Veya sisteme devam eden arkadaşlar varsa onların fikrinide merak ediyorum ben bırakalı sanıyorum 5-6 ay oldu
BÜYÜK VERİ seçim sonuçlarının değerlendirilmesi.....
https://www.youtube.com/watch?v=rDlcYUSlk1k
#BOBY v2.0 GÜNCELLENDİ.
SON 4 dönem bilancosunun büyüme rasyolarının % sel değişimlerin standart sapmaları eklendi.
Pualamalar gelecek versiyondan güncellenecek
Aşağıdaki listede standart sapması en düşük hisseleri görmektesiniz puanlamayı son gelen bilancoya göre yapmaktadir.
Ayrıntılar:
Hisseler istikrarlı kar etmesine karşın:
SKTAS ve ALKA liste puanlama olarak kötü puan almışlar öncekı seneye göre öz sermayelerını eritmişler aynı sekılde son bılancoda karlarda düşüş eğiliminde.
ALKIM VE EGGUB deki sorunda karların düşüş eğiliminde olması.
FROTO kötü puan almasındakı sebep pd/dd oranının pahalı olması. hem sekötürnden hemde geçmiş ortalamasından yüksek. yani sistem pahalı görüyor.
PETUN büyüme rasyosu diğerleri kadar güçlü değil EFK negatif bu sebeple ne kadar ucuz görünsede yeterli puanı alamamış.
Diğer hisselerinde büyüme rasyoları ve pd/dd oranlarına göre çeşitli puanlamalar almış.
MAVI hissesinde eksik veri oldugu için es geçilmelidir.
Maviden sonrakı diğer hisseler sırasıyla İstikrarlı karlılık rasyoları, son bilancoda olumlu görüntü, pd/dd olarka nisbeten ucuz hisseler arayanlara hitap ettiği söylenebilir.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
SON VERSİON YAYINDA
İNDİRME LİNKİ
https://drive.google.com/file/d/1r75...ew?usp=sharing
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
GÜncelleme 31/07/2018
sadece 2018/06 ya göre filitrelenmiştir.
![]()
09.08.2018 liste güncellemesi
![]()
Yer İmleri