Originally Posted by
DRÝZM
Sayýn TomBombadillo,
öncelikle duyarlýlýðýnýz için çok teþekkür ederim. Ben sosyal medyada yokum, facebook'um yok, twitter'im yok. Wattsup bile kullanmýyorum o kadar yani�.
Matematiði, felsefesi vb. derken üzerinde çok kafa patlatmýþlýðým olmasýna raðmen, formül sistemine BEN BÝLE kendi adýmý vermedim, zira örneklerini verdiðim gibi insanlar 1997 den beri kullanýyorlar bu formül sistemini.... Bu sisteme ismini vermesi gereken kiþi amerikalýdýr, bunun kitabýný yazmýþtýr, o bile kendi adýný vermemiþtir. Ya da, bildiðim kadarýyla, sistemi yatýrýmcýlara 1997de ilk kez tanýtan kiþi bile kendi adýný vermemiþtir. Ya da Gizmen Nalbantlý, formülle ilgili testleri yayýnlamasýna ve bunu anlattýðý paralý eðitim düzenlemesine raðmen kendi adýný vermemiþtir.
Siz yazýnca Akif beyin yukarýdaki iletisinde en alttaki twitter linkine týkladým,karþýma 2 farklý strateji çýktý :
allofs stratejisi ve mhtakif stratejisi.Yani allofs�un stratejisi allofs�un, benim bahsettiðim strateji ise �mhtakif stratejisi� olmuþ.
Niye ?
Çünkü Akif bey queenstockta �kendi formülünü� oluþturmuþ, farklý getiriler BULMUÞ, böyle olunca da uyguladýðý formüle kendi adýný verme hakkýný kendinde görmüþ. Peki niçin allofs�un stratejisine de mesela �aktif karlýlýðý %20 olsun� kuralý ekleyip �kendi formülü� olarak yayýnlamamýþ? Niye ona gelince �allofs stratejisi� de bana gelince �mhtakif stratejisi�? �DRÝZM stratejisi� denmesi DAHA DOÐRU, DAHA ADÝL olmaz mýydý? Daha ben yazana kadar varlýðýný bile bilmediðin bir programda, ben yazana kadar varlýðýndan bile haberdar olmadýðýn bir formülde 2-3 farklý oran iþaretledin diye sahiplenmeye kalkmak? "Ama ben bu topiðin, programýn linklerini paylaþtým" diyerek olmaz, olmasý gereken formül yatýrýmýný içeren her paylaþýmda topiðin linkini eklemektir.
�Neredeyse her seferinde yazdým sýralama temettü verimliliðine göre� denmiþ ya.. Sanki google�da �temettü verimliliði� diye arattýrýnca ilk sýrada �formül stratejisi by DRÝZM� çýkýyor; ya da internette, face�de, twitterde temettü verimliliði denince insanlar þöyle diyor "temettü verimliliði mi? tabii ki DRÝZM ve formül stratejisi, baþka ne olabilir ki cahil?"
Neyse...
Yer Ýmleri