Buradaki oranlar nedir bilmemde bu yazilari drizm yazmadan kimse varligini bilmiyordu.
Sadece yazik etmis kendisine diyorum
Buradaki oranlar nedir bilmemde bu yazilari drizm yazmadan kimse varligini bilmiyordu.
Sadece yazik etmis kendisine diyorum
Abicim senle muhatap olanlara özelden cevap yazarmýsýn? Konu kaynýyor.
http://dmaoto.com/tr/
Lütfen linke týklayýn….Gelen sayfada “ARAÇLAR” sekmesine týklayýn… Gelen sayfada biraz aþaðý inerseniz “güvenlik”, “iç donaným” vb. baþlýklar göreceksiniz. Bu baþlýklarýn altýnda YEÞÝL olarak yazýlmýþ maddeler firmanýn araçlarda yaptýðý deðiþiklikleri yansýtýr. Yani DERÝNDERE FÝRMASI Toyota’dan aracý almýþ, motorunu komple çýkarmýþ yerine elektrikli motor, aküler koymuþ ve donanýmýnda da bir çok deðiþiklik yapmýþtýr.
Þimdi tekrar ana sayfaya gelin….Resimde arkadaki aracýn markasý ne? Toyota mý , Derindere mi?
Yani ne olmuþtur? Derindere firmasý araçta bir deðil, iki deðil 3 deðil çok daha fazla ve çok önemli deðiþiklikler yapmasýna raðmen aracý KENDÝ ADIYLA SATAMAZ. Araca KENDÝ ADINI VEREMEZ… Zaten verememiþtir....
Hocam çok merak ettiðim sorularýma iki cümleyle cevap vermeniz mümkün müdür? Tüm yazýlarýnýzý okudum ama bu getiri oranýný anlayamadým
kendi bulduðum yönteme istediðim adý veririm kimsenin hakký deðil, haddi deðil.
puanlamaya göre yapýyorum ben seçimimi zaten
belki dikkatli bakarsanýz temettüsü 0(sýfýr olanlarda) var
ayrýca PUAN kriterlerim queenstocks da yok.
![]()
Son düzenleme : mhtakif; 22-08-2017 saat: 14:22.
% 22.000 getirisi olan formül “temel”dir; eðer portföy hisse adedini 5 yaparsanýz getiri % 38.000’lere fýrlar; eðer BIST TÜM den yo, gyo, finans, faktoring, çimento endekslerini çýkarýrsanýz getiri %58.000 lere yükselir. Ya da siz temel analiz bilginizi konuþturup “daha iyisini” yapabilirsiniz hatta adýnýzý bile verebilirsiniz. Bu nedenle ben sadece “konuyu anlatýyorum” yoksa formül kombinasyonlarý sýnýrsýz. Ha siz “bana direk % 200.000 getirili formülü verin” diyorsanýz, maalesef o olmaz, bunun için kendiniz programý almalý ve “kurcalamalýsýnýz”. Sonuçta herkes “temel formülle” baþladý…
Ayrýca 75 liranýn nesi pahalý ? Eðer pahalý geliyorsa twitterde Akif bey’i ekleyin, kendi adýný verdiði programýn getirileri –yanlýþ hatýrlamýyorsam % 150.000 ya da 250.000 seviyelerindeydi- o þekilde uygulayýn.
@DRÝZM
adýmý anmayýn bir daha yazmayacaðým çünkü
Hocam cevaplarýnýz için teþekkür ediyorum. Yalnýz bu kadar saçma bir tartýþmaya sürüklenmek istemem. Siz gayet iyi niyetle anlatmýþsýnýz. Arkadaþ da kendince yeni biþey keþfettiðini düþünüyor. Uzatmanýn anlamý yok evine gidip bilgisayarýný kapatamayacaðýnýza göre. Halihazýrda kendimce oluþturduðum bir pörtföy var ve toplamý 3000 yapýyor. Her ay(formüle göre 3 ay) üzerine bes gibi ekleme yapýcam. Bunun kazancý takdir edersiniz ki aylýk 500 lira olmayacak. Dolayýsýyla bana 'þu an için' fazla geliyor. Ios sistemlerde programlar 4 5 kullanýcýya kadar paylaþýlabiliyor örneðin. Ben bilmediðimden soruyorum sistem belki buna izin veriyordur. Ayný programý yarý fiyatýna kullanmak varken neden ayný parayý verelim? Son olarak ben sizi yargýlamak için deðil öðrenmek için sordum dolayýsýyla son yazdýðýnýz kýsmý görmemezlikten geliyorum. Sanýrým yanlýþ anladýnýz beni.
Yer Ýmleri