Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
ben kaydýrýlmýþ hesaplattýramýyorum burada kaydýrýlmýþ hespaladýgýnda ýndýkato duzensýz hareket etmýyor
ancak ideal terminalinde kaydýrýlmýþlar yok malesef excelde hesaplatabýlýyorum.
SON RESÝM
![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sayýn burdur15;
Sitemimi yanlýþ anladýðýnýzý düþünüyorum. Bunu daha önceleri de yazdým, ben bu formülü deðil bu topikte, tam sayfa gazetede yayýnlatsam insanlar uygulayamaz. Nitekim baþlangýçtan bu güne kadar formülü uygulayan sayýsý en fazla 10 olmuþtur. Bunlardan da, hadi 1-2 sini hariç tutayým, büyük çoðunluðu 3. Düþüþü yaþadýðýnda býrakacaktýr. Bu konuda bir þüphem yok. Zaten sayýn makifemre ve sayýn TomBombadillo olmasaydý ne seçilmiþ hisseleri ne de kazanç grafiklerini paylaþacaktým, sadece programý alanlar kendi testlerinin sonuçlarýný göreceklerdi herhalde.
Benim “sitemim”, programa getirilen eleþtirilere karþýydý. Ýster repaint olsun, ister bir arkadaþýmýzýn iddia ettiði gibi TV yanlýþ hesaplanýyor olsun, HATTA HER ÞEYÝ BOÞVERÝN GEÇMÝÞE YÖNELÝK TÜM TESTLER YANLIÞ OLSA BÝLE ben yaklaþýk 2 yýldýr hem de %600 gibi bir oranda para kazandýðýmý söylüyorum. Yani bu “arýzalý” programda 2 yýldýr formül çalýþtýrýyor, para kazanýyorum. Hatta daha ilgincini söyleyeyim, 1997’den beri bildiðim formül sistemiyle geçmiþte de çok para kazandým ama onlarý saymýyorum bir de. Benim 2014 de öðrendiðim sadece TV nin etkisi ve queenstocks programýnýn varlýðý oldu. Daha önce baþka oranlar kullanýyordum. Ben hiçbir zaman, bir hisse hariç, öyle Sayýn YALIN’ýn yaptýðý gibi derin analizler yaparak hisse almadým. FORMÜL YATIRIMI SÝZLER ÝÇÝN YENÝ. Yoksa ben çok uzun yýllardýr bunu kullanýyorum hem de backtest yapmadan, sadece bir dergi haberine bakarak. O nedenle repaint yokken de ben formül yatýrýmý yapýyordum, queenstocks yokken de. Ne de uyguladýðým formülün geçmiþ getiri verilerine sahiptim. Queenstocks sadece elle yaptýðým hesaplarý benim yerime yaptý ve geçmiþ getirileri görünür kýldý o kadar.
Ýlgili dergi haberi için :
http://www.formulanaliz.com/2017/08/...-birkac-cumle/
Bu sayfada 2010 da Yaþar Erdinç’e sorduðum soruya bir bakýn. O zaman konu hakkýnda bir çalýþmasý bile yoktu, ama þu an bu sistemin eðitimini veriyor. Ben o zaman da formül yatýrýmý yapýyordum; ne queenstocks vardý, ne backtest ne de repaint.
Bu nedenle arkadaþlar, özellikle formül yatýrýmý hakkýnda tecrübem sandýðýnýz, düþündüðünüzden çok daha fazladýr; söylediklerimi dikkate almanýz kendi kazancýnýz için iyidir.
Sistemle ilgili paylaþmam gereken her þeyi, deneyimlerim de dahil, paylaþtým zaten. Hepsi geçmiþ sayfalarda mevcut. Bende kalan bilgiler genellikle para verip aldýðým eðitimlerde öðrendiðim, patenti bana ait olmayan bilgiler. Sadece bunlarý söylemiyorum, ne de olsa emeðe saygý.
“Baþkasýnýn tecrübe ettiði baþarýsýzlýðý bilerek yeniden tecrübe etmek aptallýktýr” demiþsiniz. Benim yazdýklarým içinde bir baþarýsýzlýk emaresi yok zaten. Buraya asýl uygun olan cümle, “baþkalarýnýn deneyimlerinden öðrenmek gibi eþsiz bir beceriye sahip olan insan, bunu yapma konusundaki gönülsüzlüðüyle de benzersizdir” olurdu herhalde.
Bol kazançlar dilerim.
www.formulanaliz.com
Sn burdur15,
Ben eðitim almadým, sadece 50 TL'ye programý aldým..
O yüzden test sonuçlarýndan elde ettiðim veriler þöyle özetlenebilir..
-Net satýþ büyümesi, özsermeya karlýlýðý, esas faaliyet karý büyümesi gibi bazý rasyolar vardýr bilirsiniz..Genelde gelecekte en çok kazandýracak hisseleri bulmak isteyenler bunlara bakar...Ýþte bu rasyolar benim test sonuçlarýma göre öyle çok da kazandýrmýyor..Sadece TV seçerek daha fazla kazanýyorsunuz...Þöyle oluyor portföylere bakýnca; evet bu rasyolarý seçince orge ve kront gibi bazý hisseleri yakalýyor progam ama leþ bazý hisseler de giriyor portföye..Sonuçta toplam getiri geride kalýyor...
-Bu bakýmdan ne kadar az rasyo üzerinden eliminasyon yapýlýrsa kazanç o denli büyüyor...Program aslýnda basit düþünmeyi öðretiyor..
-Bu tür sistemlerde en iyisini bulamazsanýz bile (ki ben bulmak için yanýp tutuþuyorum kaç gündür) zaten bist 100 den fazla kazanýrsýnýz...Çünkü temel prensip hep hissede olmak ve büyük boðalarda hep hissede durmaya devam ediyorsunuz.. Yani hata yapma þansýnýz yok...Israrla iyi bir hissede 5-6 yýl bekleyen kiþi zaten kazanýr...
-Çok agresif büyümeye yönelil rasyolar seçerseniz aylýk portföy deðiþimleri 3 aylýk portföy deðiþimlerinden daha iyi sonuçlar veriyor
-Daha az agresif rasyolar ile çalýþýyorsanýz 3 aylýk portföy deðiþimleri daha iyi sonuçlar veriyor
pek ala þimdilik sadece ve sadece o gun not aldýgým formulde cýkan hýsselerý kontrol edelým gelecekte deðiþtirecekmi diye repaint konusu sýmdýlýk kapansýn.
Þimdi geleim drzim hocamýn henüz bize göre "idda olan" %600 lük getiriye
hocam bu getiriyi 2 yýldamý yaptýnýz.
1-sisteminiz nasýl ayarlandýda %600 ü elde ettiniz. formul nedir.
2-son 2 yýlda hangi hisseleri ne kadar süre ile aldý sattýda %600 elde etti.
3-son 2 yýllýk hesap özetinizin görüntüsünü atma imkanýnýz var mý ? þart deðil atmanýz bazý noktalarý kapatadabýlýrsýnýz. Maksat ikna acýsýndan yanlýs anlasýlmasýn.
kabalýk ettýysem özür.
Son düzenleme : erhanacikgoz1; 26-08-2017 saat: 23:04.
bir yazý yazma gereði daha hissettim.
büyük iddalar büyük kanýtlar gerektirir.
ben sizin yalan söylemediðinizi iyi niyetli oldugunuzu yardýmcý olmak istediðinizin FARKINDAYIM ve bundan HÝÇ ÞÜPHEM YOK!
Lakin bizler sizden yukarý iddalara kanýt istemek yerine programýn doðru calýsýp calýsmadýgýný görürsek zaten sizden kanýt ýstemeye gerek kalmayacak doðru dýyecegýz ve programý alýp uygulayacagýz. Repaint olayýný çözmek istememizdeki en önemli etken budur sizin iddanizin karþýgýný doðrulugunu ýspatlamaktýr.
repaint varsa iddaniz yalanmýdýr onu ozman sormayý planlýyordum.
fakat hocam sürekli 3 tür ayný seyý tekrarlayýnca repainti attým bir kenara tmm ozman hangi hissseleri almýþ satmýþta %600 yapmýþ göster bizde repaint mepaint hikayeymiþ gidip yarýn rpogramý alýyoruz diyelim.
kabalýk etmiþ olmak istemiyorum. bunlar her insanýn soracagý sorular.
ben 2 yýlda %600 yaptým desem kaç kiþi bana koþulsuz inanacak.
haliyle kabalýk etmeyelim diye programýn doðrulugunu çözme peþine gittik. olabilecek en makul yöntemi seçtik. iddanizin karþýgýný ýspatlayalým diye. Bu hepimizin menfaatine. ANcak 3 tür gerek yok repainti çözmenize siz bana bakýn %600 kazanmýþým diyince... ne diyebilirim ki tamam inandýmý diyelim........
tabiki tmm hangi formulle hangi hisselerle kazandýn göster bende sen gösterince yarýn programý alýp ayný formulu uretýp kazanayým diyorum.
zaten sizinde amacýnýz iyi niyetli olarka bizlere aydýnlatmak yol göstermek yardýmcý olmak deðil mi ? o halde problem yok sanýyorum.
program ve formuller ÝNÞALLAH düzgün calýsýyorduda bizde bu nýmetten yararlanýrýz diye YANIP TUTUÞUYORUM.
Amacým kimseye camur atmak deðil. DÜZGÜN CALISAN BÝR ALGORÝTMA var ve bu algoritma 2 yýlda bir arkadaþýmýza %600 kazandýrmýþ. en kötü ihtimalle gelecek 2 yýlda %300 rahat yapacak diyebiliriz.
ve bu algorþitmayi yapan adamlar bu programý 2 senelýk kýralama ücretine 1000 TL istiyorlar.
sistemin vereceði hisselere sadece 1000 TL soksam bile parasýný amorti edip üstüne kar ettiriyor.
Þimdi böyle bir durumla karþý karþýyayken. þüphe duymamýz kadar daha dogal hiçbirþey olamaz.
2 yýlda en az %300 hadi daha kötü hesaplayalým %100 yaptýracak bir algoritma için sadece 1000 TL isteniyor olmasý ilginç deðil mi
keske ilginç olmasa inþallah ilginç deðildir gayet dogaldýrda bizde bu nimetten yararlansak inþallah kazandýrýyordurda bende drzim hocama yemek ýsmarlasam tek amacým var programýn gerçekten kazandýrýp kazandýrmadýgýný görmek istiyorum.
YOKSA BANANE UGRASMAM BILE zaten viopta algoritmam var benim trade ettiðim. amacým tamamen para kazandýran bu algoritmanýn kazandýrdýgýný görüp gidip satýn almak.
bune ya serkan 1980 adlý arkadaþýmýz beným sýze gösterdiðim ve kendi buldugum rasyo dediðim ve ismine potansýyel guc dediðim rasyodan bahsetmiþ aslýnda daha þimdi gördüm eski yazýlarý okurken.
demiþki pd/efk.
e zaten beným formulumde efk+nk/pd :D
ulen benden öncemý bulmuþlar bunu
Yer Ýmleri