Bu tür programlar aslýnda bizi mümkün olduðunca borsadan uzak tutsun, oturup günlerce elde defter kitap muhasebeci gibi hesap yapmayalým diye var..Ben nasýl 400 þirketin bilançosunu inceleyeceðim arkadaþ. Mümkün deðil, ki ben ortalama bir yatýrýmcýnýn çok üzerinde bilanço okuyabilirim ama yine de mümkün deðil hepsine bakmam..Dolayýsýyla TV tabi ki aselsaný kaçýracaktýr ama ben tüm bilançolarý okusam acaba aselsaný alacak mýydým? Veya alsam ne kadar elimde tutacaktým..? Zaten asýl sýkýntý bunlar.
Benim için hisse f/k sý ve TV önemli deðil diyorsan programda önemsediðin rasyolara göre hisse seçersin..Yani o da mümkün...Kront da çýkar, aselsan da çýkar..Ama beraberinde baþka hisseler de çýkýyor ve ne oluyor , kar gitii..Ama ben kendi açýmdan F/K 50 olan hisseyi taþýmam...
ABD borsa örneklerin aslýnda bizimkilerden farký yok...5 kat 10 kat kazandýracak hisse buluyorsan 1-2 yýllýk zaman diliminde zaten kiþinin hiçbirþeye ihtiyacý yoktur..Ne program ne baþka biþey..Bütün gün hohohoho gelsin paralar diye dolaþýr ortalýkta...Ne iþi var böyle adamlarýn forum sitelerinde
Bu arada program zaten 2008 krizine yakalanýyor doðal olarak. Drizm hocanýn 2005 ten beri %22000 kazanç dediði þey var ya, zaten içinde 2008 krizi de var, 2013 gezi olayý da var...VAr oðlu var yani..Overall %22000 çýkýyor ama..
Yer Ýmleri