Sayýn human01 ;
Siz bugün programý çalýþtýrdýðýnýzda, bugünkü kapanýþlar daha belli olmadýðýndan, sistem BÝR ÖNCEKÝ kapanýþlara bakarak hisse seçmiþ ve bu nedenle eski hisselerinizin aynýlarýný size önermiþ.
Bugünkü kapanýþlar muhtemelen yarýn sabah seans öncesi sistemde seçim yapýlabilecek hale gelecek.... (ben genellikle ayýn ilk haftasýnýn sonundaki tarihleri seçiyorum bu nedenle sizler bahsettikçe bu gibi durumlardan haberdar oluyorum.)
sayin DRÝZM,
paylastiginiz degerli bilgiler icin cok tesekkur ederim. Yazmasam da topicdeki tum mesajlari bir bir okudum.
Bir kac gun once bir aylik Queenstocks uyeligi alip sistemi denedim, gecmis getirileri cok basarili, sanirim az bir miktarla giris yapip sistemi deneyecegim. Ileriki zamanda da 3 portfoy yapip, 3'er aylik donemlerde sistemin ciktilarini uygulamayi dusunuyorum. Boylece ornegin her ayin 5. gunu ilgili portfoydeki emirleri uygulamayi dunuyorum. 3 portfoy yapmamin sebebi ise sistemdeki zamansallik ihtimalini dengelemek amacli.
Bugun icin bendeki sonuclar soyle:
![]()
Arkadaþlar;
Özellikle alým yapmayý düþündüðünüz ayýn ÝLK GÜNÜNDE iþlem yapacaksanýz seansýn kapanmasýný beklemek zorundasýnýz, çünkü program kapanýþ fiyatýný görmeden fiyatý yenilemez ve eðer siz seanslar devam ederken iþlem yapmaya çalýþýrsanýz BÝR ÖNCEKÝ KAPANIÞA BAKARAK BELÝRLENEN HÝSSELERÝ ALMAK ZORUNDA KALIRSINIZ. Bunu önlemek için iþlem tarihinizi ayýn 2. iþlem gününden sonraki her hangi bir gün olarak belirlemelisiniz. (programýn verileri biraz geç iþlediðini göz önüne almalýsýnýz).
Bir de ÖZELLÝKLE TV, F/K, PD/DD vb. GÜNLÜK FÝYATLARDAN ETKÝLENEN ORANLARLA ÇALIÞIYORSANIZ ve baþta seçtiðiniz hisselerin ilerleyen tarihlerdeki formül seçimlerinizde deðiþtiðini görmek sizi rahatsýz edecekse; iþleme baþlayacaðýnýz tarihi 15 inden, hatta 20 sinden, sonra olarak belirlemelisiniz.
BENCE sonuçta önemli olan baþlamak, özellikle uzun vadede baþlangýç tarihinin bir önemi yok; sistemim örneðin 250 kat getiri gösteriyorsa zamanlama ile diyelim ki %20 sapma olsa bile 200 kat getiri bana fazlasýyla yeter. (özellikle geçmiþ 10 yýllýk getirilerime baktýðýmda).
aþaðýdaki yazýmý bu eklemelerle güncelledim :
https://www.formulanaliz.com/wp-admi...01&action=edit
Queenstockta yeni hisseler görünür hale geldi.
Yer Ýmleri